2005-2015: FM Logistic aniversează 10 ani în China

FM Logistic si-a inceput activitatea in China in 2005, initial furnizand servicii de transport in Pinghu (provincia Zhejian) iar doi ani mai tarziu, grupul si-a extins activitatea in Shanghai unde au construit prima platforma logistica si mai apoi in estul tarii prin dezvoltarea retelei de transport in cadrul a 5 provincii. 

In prezent, la celebrarea celor 10 ani de activitate, FM Logistic China este una dintre companiile de succes din China, are acoperire la nivel national, 300 de angajati si a inregistrat in ultimul an fiscal o crestere de 40% a cifrei de afaceri.

Pentru a veni in intampinarea solicitarilor clientilor, parte din strategia de dezvoltare a companiei pentru urmatorii 3 ani este deschiderea unor noi platforme logistice in jurul principalelor orase si extinderea retelei de distributie din sud-estul tarii- in Xiamen (provincia Fujian) si in Chengdu (provincia Sichuan, din centrul Chinei). Conform planului de dezvoltare, urmatoarea platforma logistica va fi inaugurata in acest an, in zona Wuhan.

In 2014, FM Logistic China a crescut portofoliul de clienti, semnand contracte cu companii locale precum Joyoung (producator de electronice ) care a desemnat FM Logistic ca fiind “Cel mai bun furnizor de servicii al anului 2014” dintr-un total de 50 de companii.

“Intentionam sa devenim un jucator cheie pe piata logistica din China, un nume de referinta pentru companiile din sectoarele de piata carora ne adresam precum FMCG, retail, produse industriale si electronice, etc., asa cum suntem in prezent in domeniul transportului” a explicat Jean-Christophe Machet, CEO FM Logistic.

Petrecerea aniversara FM Logistic a fost organizata in data de 8 iunie la The House of Roosevelt in Shanghai, la care au participat reprezentantii a 50 de companii precum Auchan, Carrefour, Décathlon, Unilever, Joyoung.

Despre FM Logistic

FM Logistic (www.fmlogistic.com), o afacere de familie infiintata in anul 1967 in regiunea Lorraine din Franta, este unul dintre cei mai importanti jucatori logistici internationali oferind solutii logistice pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului global de aprovizionare, de la depozitare si distributie pana la co-packing si Supply Chain Management.

FM Logistic opereaza in 6 sectoare principale- alimentar, retail, industria  bunurilor de uz casnic si ingrijire personala, cosmetic/produse de lux, farmaceutic, produse industriale si electronice, este prezenta in 12 tari, are 19,500 angajati si o cifra de afaceri de 1,066 miliarde euro inregistrata la 31 martie 2015 (crestere de 10% fata de anul fiscal anterior).

Planul de dezvoltare FM Logistic se bazeaza pe langa expansiunea geografica si pe inovatie, aceasta realizandu-se in conformitate cu normele pentru protejarea mediului. FM Logistic este una dintre companiile care au implementat solutia de pooling si ale carei rezultate au fost recunoscute, aducand numeroase premii de-a lungul anilor.

Incepand cu 2014, FM Logistic s-a alaturat programului independent Green Freight Europe (GFE) al carui obiectiv este protejarea mediului prin imbunatatirea performantei transportului rutier din Europa. Acest proiect face parte din strategia de sustenabilitate FM Logistic.

In 2015, FM Logistic a dezvoltat solutia CityLogin – solutie ecologica de distributie in interiorul oraselor in conformitate cu solicitarile de sustenabilitate la nivel European.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.