Dacia Duster connected by Orange aduce filmul românesc la Gala Premiilor Gopo 2016

Mașini Duster connected by Orange, seria limitată a celui mai apreciat model Dacia lansat în toamna anului trecut, au adus luni seară, la cea de-a X-a ediție a Galei Premiilor Gopo  2016 actori, regizori, producători și alte personalități ale lumii filmului românesc.

Dacia este și în acest an partenerul principal al evenimentului și a creat special pentru această ediție aniversară o aplicație interactivă pe pagina de Facebook Dacia România.

Utilizatorii care vor accesa site-ul dedicat https://campanii.dacia.ro, vor fi surprinși să primească «Premiul special pentru susținerea valorilor românești», acesta fiind înmânat chiar de către prezentatorul Galei Gopo 2016, actorul Alexandru Bogdan.

În clipul de campanie participă și alți doi actori nominalizați la premiile din acest an si favoriți pentru categoriile «Cel mai bun actor într-un rol principal», «Cel mai bun actor într-un rol secundar» și «Cea mai buna actriță într-un rol secundar».

Fără a dezvălui identitatea lor, utilizatorii sunt invitați să îi descopere folosind aplicația dedicată parteneriatului Dacia cu Gala Premiilor Gopo.

brunch Dacia 2016_3

În avanpremiera galei din această seară, Dacia a invitat sâmbătă, 26 martie, nominalizații și pe prezentatorul Galei, la un brunch la Hotelul Intercontinental, întâlnire ce tinde sa devină o frumoasa tradiție (foto). Cei prezenți s-au bucurat de câteva ore de discuții informale într-un cadru intim și elegant, admirând panorama orașului de la înălțimea celor 21 de etaje.

”Asocierea cu Gala Premiilor Gopo este unul dintre parteneriatele strategice și de lungă durată ale Dacia, prin care compania susține valorile românești”, precizează reprezentanții companiei.

brunch Dacia 2016_2

Gala Premiilor Gopo 2016, la care sunt așteptați 1.000 de invitați, va avea loc la Sala Mare a Teatrului Național din București.

Acest eveniment de prestigiu, ajuns deja la cea de-a zecea ediție, își propune să recompenseze cele mai importante realizări cinematografice naționale din cursul anului precedent.

Detalii despre această ediție a Galei Premiilor Gopo, la www.premiilegopo.ro.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.