32 de maşini semnalate prin Sistemul Informatic Schengen, depistate

Poliţiştii români şi partenerii străini au identificat, în ultima săptămână, 89 de persoane şi 32 de autoturisme ce fac obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen (SIS), în urma în urma schimbului de date şi informaţii suplimentare prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R., informează, duminică, Poliţia Română.

Pe teritoriul României au fost identificate 28 de autoturisme căutate de partenerii din Spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cursul procedurilor penale.

Alte 4 autovehicule semnalate de România, în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cursul procedurilor penale, au fost identificate în statele membre.

Poliţiştii români au pus în aplicare 9 mandate europene de arestare şi au identificat o persoană semnalată ca fiind dispărută. De asemenea, au depistat 28 de persoane căutate pentru participarea la o procedură judiciară.

Autorităţile străine au identificat pe teritoriul lor, ca urmare a informaţiilor transmise prin Biroul SIRENE, 22 de persoane căutate de Poliţia Română, dintre care 15 în baza unui mandat european de arestare şi o persoană semnalată ca fiind dispărută din România.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.