80.000 de plăţi auto au fost realizate din telefon

În decursul unui an s-au realizat 80.000 de plăţi auto prin intermediul telefonului mobil, din aplicaţia de mobil Auto.ro.

30.000 de tranzacţii s-au înregistat pentru plata Rovinietei, 20-000 pentru plata Amenzii de circulaţie, 20.000 pentru plata Taxei de pod de la Feteşti-Cernavodă şi alte 10.000 – plăţi diverse cum ar fi: carduri de asistenţă rutieră, poliţe RCA, parcare, anunţuri de autoturisme şi asigurări de călătorie.

Şoferii din România preferă rovinieta de 7 zile în proporţie de 75%, urmând rovinieta pentru 1 zi în proporţie de 17%. Numai 5% dintre şoferi optează pentru rovinieta de 12 luni şi 3% pentru rovinieta de 30 şi 90 de zile.

Şoferii aleg să plătească jumătate din valoarea amenzilor de circulaţie, evitând astfel plata sumei întregi, prin încadrarea în termenul de 2 zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal. Aceştia au posibilitatea să plătească amenda la orice oră şi de oriunde, inclusiv în weekend şi în afara programului de lucru.

 De asemenea, 20.000 de şoferi au ales să nu mai aştepte la bariera aflată la staţia de taxare pentru traversarea podului de la Cernavodă şi să utilizeze aplicaţia Auto.ro înaintea trecerii sau cel târziu până la ora 23:59:59 a zilei următoare trecerii.

“Trendul plăţilor din telefon se află în plină ascensiune, şoferii alegând tot mai mult să-şi eficientizeze timpul şi banii. Pentru anul 2016 estimăm o creştere cu 50%, respectiv depăşirea a 120,000 de plăţi auto realizate din telefon, utilizând aplicaţia Auto.ro”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Aplicatia Auto.ro a ajuns la 460,000 de instalări din Google Play, respectiv App Store şi are peste 4.700 de recenzii. Aplicaţia Auto.ro se instalează gratuit și oferă servicii utile oricărui șofer utilizator de smartphone, funcțional cu sistem de operare iOS sau Android:

  • Plăti auto: Rovinietă, Amendă, Taxă de pod, Asistenţă rutieră, RCA, Parcare, Asigurare călătorie
  • Cerere Service: se primesc oferte de la service-uri la cerere
  • Locații auto: benzinării, service-uri, spălătorii, vulcanizări, ATM-uri, etc.
  • Mașini noi și second hand: peste 15.000 de anunțuri.

Auto.ro app pentru Android: https://bit.ly/up-gplay

Auto.ro app pentru iOS: https://bit.ly/up-iPhone

Rovinieta

Amenda

Taxa de pod

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.