A doua serie din “Colecţia de la Count’s Kustoms”, pe HISTORY®

HISTORY®, numărul 1 pe nişa canalelor de documentare din România*, va difuza, începând de mâine, 13 iunie, a doua serie din “Colecţia de la Count’s Kustoms”. Prima serie, difuzată în fiecare joi pe HISTORY, s-a bucurat de succes în rândul românilor, ajungând rapid în topul celor mai vizionate emisiuni din grilă.

Danny “The Count” Koker se întoarce pe HISTORY. El este legenda din Las Vegas care cumpără, restaurează şi tunează maşini şi motociclete clasice şi apoi le vinde celor pasionaţi. Danny iubeşte maşinile şi motocicletele americane clasice, de la Thunderbird şi Corvette la Harley şi triciclete tunate. Fiecare episod din „Colecţia de la Count’s Kustoms” este plin de poveşti inedite despre automobile istorice şi transformări spectaculoase.

A doua serie din „Colecţia de la Count’s Kustoms” se va transmite pe HISTORY în fiecare joi, de la 21.00, la fel ca sezonul precedent. Prima serie, recent încheiată, a ajuns rapid printre preferinţele telespectatorilor români, situându-se în luna mai în top 10 cele mai apreciate seriale HISTORY. (conform datelor oferite de ARMA, în perioada 1 -31 mai 2013, target din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani).

Danny The Count Koker

Mai multe detalii despre noua serie şi despre protagonişti sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY România.

HISTORY este principalul canal TV din portofoliul liderului de piaţă în distribuţia canalelor de entertainment, A+E Networks® UK. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. HISTORY este disponibil în ofertele Digi, Romtelecom (DTH), UPC şi iNES IPTV.

Despre HISTORY®

HISTORY face istoria mult mai atractivă oferind o imagine proaspătă asupra trecutului nostru. Prin poveşti captivante, spuse dintr-o nouă perspectivă şi cu ajutorul unor reconstituiri uimitoare, programele sale de înaltă calitate aduc istoria la viaţă. Serialele HISTORY provoacă zi de zi telespectatorii şi percepţiile acestora asupra istoriei din viaţa lor. Conţinutul HISTORY este inedit şi captivant, prezentând realitatea fascinantă a istoriei.

HISTORY®, canal lansat pentru prima dată în Marea Britanie în noiembrie 1995, ajunge acum în peste 330 de milioane de locuinţe, din mai mult de 150 de ţări, cu conţinut tradus în peste 38 de limbi.

Despre A+E Networks UK®

A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia canalelor de entertainment şi include în portofoliu canale tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, BIO.®, Crime & Investigation Network®, Crime & Investigation Network® HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 77 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 60 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 14 limbi.

HISTORY - Colectia de la Count's Kustoms 1

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.