Afacerile Elmas Brașov, în creştere

Compania brașoveană Elmas SRL și-a majorat cifra de afaceri cu o treime în primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceaşi perioadă din 2014. Creșterea are la bază comenzile noi de instalații de ridicat și structuri metalice, acestea fiind generate în special de companii din domeniul industrial.

Compania și-a triplat exporturile față de primul trimestru al anului trecut, ajungând la o valoare a vânzărilor pe plan extern de 500.000 de euro. „În cadrul exporturilor se regăsec livrările de poduri rulante, ascensoare şi structuri metalice”, declară într-un comunicat remis redacției Marius Paraipan, Brand manager Elmas SRL Brașov.

De la începutul anului 2015, Elmas a dezvoltat noi produse din clasa energetică A (ascensoare electrice de persoane), a continuat retehnologizarea liniilor de fabricație şi a fost certificată DNV pentru procedurile speciale de sudură efectuate. Pentru acest an, compania îşi propune creșterea activității de service instalații de ridicat și demararea activității de recondiționări stivuitoare, având un buget de investiții de 1,5 milioane de euro.

Elmas Brașov, lider pe segmentul instalațiilor de ridicat în România, are în prezent 314 angajați, iar anul acesta urmează să își majoreze cu un procent de 5% numărul de angajați, urmând să recruteze ingineri, electromecanici, lăcătuși și sudori.

Compania a fost înfiinţată în 1990, având capital 100% românesc. Activitatea principală a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat. Sediul central al societăţii este în Braşov, spaţiile de producţie, depozitare, reparaţii şi cel administrativ întinzându-se pe o suprafaţă de 70.000 de metri pătraţi. O gamă importantă din produsele comercializate sunt disponibile şi online în platforma proprie de ecommerce – www.1234.ro. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.