Ajutor dezinteresat – Schwarzmüller

“Familia Dinböck, dând dovadă de o implicare exemplară, organizează de aproape două decenii transporturi de ajutoare către România, pentru a ajuta, astfel, oamenii săraci din această ţară.  Aceste proiecte devin posibile, de fiecare dată, prin susţinerea acordată de numeroşi prieteni şi voluntari. Însă anularea unui transport a pus sub semnul întrebării, la un moment dat, activităţile planificate pentru luna noiembrie. În această situaţie, firma Schwarzmüller s-a implicat în mod spontan punând la dispoziţie un camion cu semiremorcă, inclusiv şoferul aferent. Mulţumită flexibilităţii şefului parcului auto al Schwarzmüller, domnul Rudolf Haas, precum şi a şoferului, domnul Josef Bauer, transportul a putut fi derulat în condiţii bune în pofida timpului scurt avut la dispoziţie.

După încărcare, care a avut loc în 15 noiembrie 2012 în Schärding şi Utzenaich, plecarea în cursă a fost planificată de aşa natură încât transportul să ajungă la punctul de întâlnire, puţin după graniţă, la Satu Mare, concomitent cu un microbuz cu participanţi la proiect – şi asta după o călătorie de mai mult de 1.000 km!

După întâlnire, călătoria a continuat împreună către localităţile de destinaţie propriu-zise, respectiv Gardani şi Salsig. Acolo s-au împărţit diferitele pachete cu ajutoare. Aceste pachete au fost făcute şi adresate exact către diferitele familii, fiind adaptate după nevoile specifice fiecărui caz în parte.

Per total, atât transportul cât şi împărţirea ajutoarelor a funcţionat cum nu se poate mai bine. Bunăvoinţa firmei Schwarzmüller a făcut posibil ca transportul de ajutoare să aibă totuşi loc conform programării iniţiale. Astfel, locuitori din regiuni sărace au putut avea parte de bucurie acum, înainte de Crăciun.”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.