ALD Automotive lansează ALD mobile, un serviciu inteligent de mobilitate

Urmărind tendinţa birourilor mobile în cadrul flotelor auto şi utilizând cele mai noi tehnologii digitale, ALD Automotive lansează ALD mobile, un serviciu inteligent de mobilitate care stabileşte noi referinţe pentru flotele corporative în ceea ce priveşte inovaţia şi calitatea serviciilor Customer Care. Aplicaţia ALD mobile este disponibilă gratuit pentru dispozitivele Apple iOS şi Android, informează compania, într-un comunicat remis redacţiei.

ALD mobile este o aplicaţie mobilă ce permite tuturor conducătorilor autovehiculelor ALD Automotive să contacteze cu uşurinţă serviciul Customer Care şi cei mai apropiaţi furnizori agreaţi. Într-o lume puternic tehnologizată şi urbanizată, aplicaţia destinată birourilor mobile oferă angajaţilor care îşi desfăşoară activitatea zilnică preponderent în maşina de companie şi se află în permanentă mişcare, servicii rapide şi de calitate prin simpla utilizare a unui dispozitiv mobil.

ALD mobile creşte mobilitatea conducătorilor auto îndrumându-i spre cei mai apropiaţi furnizori de servicii oriunde s-ar afla în ţară, oferindu-le şi opţiunea de a-i contacta direct. Folosind funcţia GPS a dispozitivului mobil, orice utilizator ALD mobile poate accesa lista serviciilor de care are nevoie şi localiza furnizorii agreaţi ALD Automotive, prin selectarea locaţiei curente sau a celei dorite: benzinării, staţii ITP, service-uri de reparaţii daune, geamuri şi parbrize, înlocuirea anvelopelor, întreţinere şi reparaţii mecanice. Pentru serviciul de mentenanţă, ALD mobile permite şi selecţia furnizorilor în funcţie de marca maşinii conduse.

Mai mult, ALD mobile este un instrument de suport foarte util pentru conducătorii auto, care pot contacta cu uşurinta Call Center-ul şi serviciul Customer Care ALD Automotive, asistenţa non-stop sau pot completa formulare pentru a solicita servicii precum schimbarea anvelopelor, notificarea avariilor sau un autovehicul de înlocuire. Funcţionalităţile ALD mobile sunt extinse şi utilizatorilor care nu sunt clienţi ALD Automotive, dar sunt interesaţi de managementul flotelor auto. Aceştia pot găsi în aplicaţie detalii despre leasingul operaţional şi oferta companiei.

Infografic ALD Automotive

Aplicaţia ALD mobile este disponibilă în App Store şi Play Store pentru dispozitivele Apple iOS şi Android şi pe adresa m.aldmobile.ro pentru orice alt tip de dispozitiv, mobil sau computer.

ALD Automotive (www.aldautomotive.com)

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala specializată în leasing operaţional şi administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Société Générale. ALD Automotive este unul dintre cei mai mari furnizori din Europa şi o companie de referinţă pe piaţa sa. Astfel:

  • operează în 37 de ţări
  • are 4 300 de angajaţi
  • administrează peste 979 000 de autovehicule (iunie 2013)

Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

Société Générale (www.societegenerale.com)

Société Générale este unul dintre cele mai importante grupuri europene de servicii financiare. Sprijinindu-se pe un model diversificat de bancă universală, Grupul îmbină soliditatea sa financiară şi strategia de creştere durabilă cu ambiţia de a fi banca de referinţă pentru calitatea relaţiilor cu clienţii, recunoscută pe toate pieţele pe care activează, aproape de clienţii săi, aleasă pentru calitatea şi angajamentul echipelor sale.

Société Générale joacă un rol important în economie de 150 de ani. Cu mai mult de 154 000 de colaboratori care lucrează în 76 de ţări îi servesc în fiecare zi pe cei 32 de milioane de clienţi ai grupului din întreaga lume. Echipele Société Générale acordă consiliere şi servicii clienţilor persoane fizice, companiilor şi comunităţilor pe trei linii principale de activitate :

  • Banca de retail în Franţa, sub mărcile Société Générale, Crédit du Nord şi Boursorama, ce oferă o gamă completă de servicii financiare multicanal dezvoltate cu cele mai performante inovaţii digitale;
  • Banca internaţională de retail, servicii financiare şi asigurări prezentă în economiile emergente şi în activităţile specializate cele mai importante;
  • Banca clienţilor corporativi şi de investiţii, administrări de active, private banking şi servicii pentru investitori, cu expertiză recunoscută, clasificări în topuri internaţionale şi soluţii integrate.

Société Générale este inclusă în componenţa indicilor de dezvoltare durabilă FSE4Good şi ASPI, se mai arată în comunicat. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.