ALD Automotive şi-a invitat clienţii să testeze cele mai noi maşini electrice şi hibrid

ALD Automotive a sărbătorit 10 ani dedicați inovației alături de clienții și partenerii săi: Academia Titi Aur, Toyota, Lexus, BMW, Renault, Peugeot, Țiriac Auto – Mitsubishi, Schneider Electric.

Compania de leasing operațional și-a întărit astfel poziția de inițiator în lumea mobilității electrice printr-un eveniment inedit, menit să prezinte clienților autovehiculele electrice și hibrid de pe piață și să promoveze beneficiile condusului defensiv și ecologic prin workshopuri puse la dispoziție împreună cu Academia Titi Aur.

“Cu ocazia acestui eveniment special demonstrăm încă o dată caracterul inovator al ALD Automotive. Suntem prima companie de leasing operațional care se implică în mod activ în promovarea catre companii a tehnologiilor auto care protejează mediul și ne dorim ca avantajele deținerii unor flote electrice și hibrid să fie înțelese cât mai corect de către clienții noștri. Ne-am dorit sa împărtăşim clienţilor noştri expertiza  internațională legată de mobilitatea urbană şi am fost foarte plăcut surprinşi să vedem nivelul ridicat de interes pentru participarea la acest eveniment unde aceste noi tipuri de autovehicule au putut fi testate în diferite condiţii de trafic. Prin astfel de evenimente dorim să arătăm beneficiile aduse de noile tehnologii mai puţin poluante, dorim să încurajăm piața de leasing operațional să se dezvolte şi, astfel, sperăm să generăm o reacție din partea autorităților în construirea infrastructurii”, spune Cătălin Olteanu, directorul comercial al ALD Automotive.

Timp de o zi, participanții au testat pe circuitul Academiei Titi Aur 12 modele de mașini electrice și hibrid ale partenerilor ALD Automotive. Modelele electrice aduse au fost: Renault Twizy, Renault ZOE, BMW i3, Mitsubishi I-MIEV și Peugeot  iOn.

Din gama hibrid clientii au putut testa modele la fel de spectaculoase: BMW i8, BMW X5 plug-in hybrid, Toyota Auris Hybrid, Toyota Yaris Hybrid, Lexus IS 300h, Peugeot 3008 Hybrid si Mitsubishi Outlander PHEV.

În plus, noul sediu al Academiei Titi Aur a oferit invitaţilor experiențe unice: testarea simulatoarelor de derapaj folosind mașina cu roți libere pe spate, mașina cu 2 volane unică în România, simulatoare de impact şi de răsturnare, un demo al unui curs de condus defensiv și condus ecologic, teste de îndemânare, frânare, accelerare etc.

În cei 10 ani pe piața de leasing operațional, ALD Automotive s-a implicat activ în inovarea sistemului de management al flotelor auto, de înverzire a parcurilor auto şi a fost printre primele companii care au oferit cursuri de condus defensiv și ecologic managerilor de flote.

Astfel, în parteneriat exclusiv cu Academia Titi Aur, peste 1.100 de utilizatori ai autovehiculelor ALD Automotive au fost instruiți să adopte un stil de condus mai sigur, mai prientenos cu mediul, şi-au îmbunătăţit comportamentul la volan şi au redus costurile cu combustibilul și pe cele de mentenanță a maşinilor.

Cu o experiență de 15 ani în conducerea defensivă, Titi Aur este unul dintre cei mai cunoscuți traineri din acest domeniu și a pregătit mai mult de 25.000 de cursanți, alături de echipa sa de 12 instructori. Academia “Titi Aur” a fost înființată în 2007, membrii echipei fiind actuali sau foști piloți sau copiloți, cu experiență în campionatele de raliu.

Grupul ALD Automotive

ALD Automotive este lider pe piețele de leasing operațional full service și management de flotă. Cu o prezenţă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă și o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piața internațională, cu poziții puternice confirmate de-a lungul timpului.

ALD Automotive în România

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

Pentru mai multe informații, site-urile partenerilor implicați în eveniment sunt: www.titiaur.ro; www.schneider-electric.ro;  www.toyota.ro; www.lexus.ro; www.bmw.ro/ro/ro/; www.renault.ro; www.peugeot.com.ro; www.tiriacauto.ro.

Société Générale

Société Générale este unul dintre cele mai importante grupuri europene de servicii financiare. Sprijinindu-se pe un model diversificat de bancă universală, Grupul îmbină soliditatea sa financiară şi strategia de creştere durabilă cu ambiţia de a fi banca de referinţă pentru calitatea relaţiilor cu clienţii, recunoscută pe toate pieţele pe care activează, aproape de clienţii săi, aleasă pentru calitatea şi angajamentul echipelor sale.

Société Générale joacă un rol important în economie de 150 de ani. Cei mai mult de 148 000 de colaboratori, care lucrează în 76 de ţări, îi servesc în fiecare zi pe cei 32 de milioane de clienţi ai grupului din întreaga lume. Echipele Société Générale acordă consiliere şi servicii clienţilor persoane fizice, companiilor şi comunităţilor pe trei linii principale de activitate:

  • Banca de retail în Franţa, sub mărcile Société Générale, Crédit du Nord şi Boursorama, ce oferă o gamă completă de servicii financiare multicanal dezvoltate cu cele mai performante inovaţii digitale;
  • Banca internaţională de retail, servicii financiare şi asigurări prezentă în economiile emergente şi în activităţile specializate cele mai importante;
  • Banca clienţilor corporativi şi de investiţii, administrări de active, private banking şi servicii pentru investitori, cu expertiză recunoscută, clasificări în topuri internaţionale şi soluţii integrate.

Société Générale este inclusă în componenţa principalilor indici de dezvoltare durabilă: FTSE4Good (Global și  Europa), Euronext Vigeo (Global, Europa, Zona Euro și Franța), ESI Excellence (Europa) Ethibel și 4 dintre indicii STOXX ESG Leaders. Pentru mai multe informaţii, puteţi urmări contul twitter @societegenerale sau vizita site-ul www.societegenerale.com

ALD Automotive

ALD Automotive este filiala specializată în leasing operaţional şi administrarea flotelor de autovehicule a Grupului

Société Générale. ALD Automotive este unul dintre cei mai mari furnizori din Europa şi o companie de referinţă pe piaţa sa:

  • Operează în 40 de ţări
  • Are 4 800 de angajaţi
  • Administrează peste 1,088,000 de autovehicule (30 septembrie 2014)

Combinând profesionalismul şi calitatea serviciilor, ALD Automotive oferă companiilor soluţii integrate cu valoare adaugată atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional. www.aldautomotive.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.