ALD Automotive și Toyota Craiova au livrat 52 autovehicule unui singur client

ALD Automotive și Toyota Craiova au livrat, în cadrul programului Toyota All Inclusive, o flotă de 52 autovehicule către un singur client, fiind cea mai mare comandă de până acum din cadrul acestui parteneriat.

Autovehiculele sunt modele Toyota Avensis și Corolla și au fost furnizate la începutul lunii martie companiei Casa Noastră, care deține brandul QFort, producătorul sistemelor de ferestre şi uși. 

Alegerea celor doi parteneri, ALD Automotive și Toyota România, reprezintă o recunoaștere a succesului produsului White Label de leasing operațional implementat în premieră în România.

ALD Automotive și Toyota Craiova – Top Serv Motors, sunt cea mai potrivită alegere pentru nevoile noastre. Calitatea serviciilor oferite prin programul Toyota All Inclusive, fiabilitatea autovehiculelor, dar și consultanța personalizată ne-au ajutat să identificăm cea mai bună soluție pentru flota aleasă. Suntem convinși că acest parteneriat este unul de lungă durată, care ne va aduce beneficii, atât nouă, cât și celor două companii”, a spus Ștefan Cherciu, acţionar al companiei Casa Noastră.

Toyota All Inclusive este primul produs de leasing operațional White Label de pe piața românească, destinat antreprenorilor locali, ce presupune un pachet complet de servicii în care marca Toyota este implicată ca producător și retailer prin rețeaua de dealeri autorizați Toyota, iar ALD Automotive ca furnizor de servicii de leasing operațional.

White Label definește un produs sau un serviciu realizat de către o companie şi oferit altei companii pentru a fi comunicat şi vândut în nume propriu. Serviciul de bază rămâne însă în execuţia companiei producătoare, care este în continuare delegată să asigure funcţionalitatea completă a acestuia

De la lansarea produsului Toyota All Inclusive au fost livrate atât modele de volum, precum Corolla și Aygo, cât și autovehicule premium ca Rav 4, Land Cruiser sau Lexus. Mai mult, au fost livrate și autovehicule hibrid Toyota și Lexus.

Toyota All Inclusive a fost lansat în iunie 2015 și a fost foarte bine primit de către piață. Produsul este potrivit atât IMM-urilor și PFA-urilor care au nevoie de autovehicule noi și costuri complet predictibile, cât și companiilor locale cu flote semnificative care doresc un serviciu complet pentru o mobilitate permanentă.

Prin contractul de leasing operațional, clienții beneficiază de o rată fixă lunară în care sunt incluse o serie de servicii furnizate chiar de către service-ul Toyota: mentenanţa autovehiculului, schimbul şi stocarea de anvelope, oferirea unui vehicul de înlocuire, asistență non-stop, asigurări complete și gestionarea daunelor. În plus, produsul poate fi accesat cu avans 0%, clientul plătind exclusiv pentru utilizarea autovehiculului, iar la finalul contractului, nu mai trebuie să gestioneze vânzarea mașinii.

Flota Qfort 2

Livrarea celor 52 de autovehicule s-a făcut de către Toyota Craiova – Top Serv Motors. Relația companiei Casa Noastră cu Toyota Craiova durează încă din anul 2005, când, printr-un alt parteneriat, au fost furnizate 175 de autoturisme Toyota – Land Cruiser, Hilux, Avensis, Corolla, Auris și Yaris producătorului de tâmplărie PVC.

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

Casa Noastră, proprietar al brandului QFort, este cel mai mare producător naţional de sisteme de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant. Compania a fost înfiinţată în anul 1995, are capital în totalitate românesc, iar prin intermediul echipei sale de profesionişti şi prin calitatea lucrărilor s-a impus ca punct de referinţă pe piaţa de profil din România. Investițiile în fabrici au depășit 30 de milioane de euro până în acest moment. Casa Noastră, producătorul ferestrelor Qfort, a sărit pragul de 1.100 de angajați și trimite la export două treimi din producție. Pe piața din Italia, compania este al doilea furnizor de ferestre și uși din PVC, și primul producător din extern ce activează pe această piață, deținând 10% din cota de piață.

Operațională în orașul Craiova din anul 2004, Toyota Craiova este reprezentanța oficială a Toyota România în județele  Dolj, Olt, Gorj și Mehedinți. Compania oferă servicii de tip 3S (Sales, Service și Spare Parts) pentru toată gama de modele Toyota.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.