Alin Popa, patronul Edy Spedition, a murit intr-un accident de masina

Alin Popa, patronul firmei de transport Edy Spedition – unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata transportatorilor rutieri de marfa din Romania -, si-a pierdut viata, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident de circulatie produs intre localitatile timisene Sag si Jebel. ZIUA CARGO regreta disparitia prematura a omului de afaceri, in varsta de numai 42 de ani, si transmite condoleante familiei.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Timis, Madalina Mezdrea, patronul Edy Spedition s-ar fi angajat intr-o depasire periculoasa, izbindu-se frontal de un autotren inmatriculat in Macedonia, care venea din sens opus.

In urma impactului, Mercedesul in care se afla Alin Popa a luat foc. Participantii in trafic au stins flacarile, dar soferul era deja decedat. Conducatorul autotrenului a fost transportat la spital cu contuzii la cap.

Traficul rutier in zona este blocat, iar politistii au deschis o ancheta.

Alin Alexandru Popa (42 de ani) era patronul grupului de firme Edy, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata transportatorilor rutieri de marfa din Romania.

In Topul Capital publicat anul trecut, Popa ocupa pozitia 52, cu o avere estimata la 120-125 de milioane de euro, potrivit portalului deBanat.ro. Originar din Brad, omul de afaceri era casatorit si avea un fiu. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.