Angajatori de Top, online până la finele lui noiembrie

Angajatori de Top continuă online recrutările, până la sfârşitul lunii noiembrie, astfel că persoanele cu experienţă, studenţii şi proaspăt absolvenţii pot aplica pe portalul de carieră www.hipo.ro pentru poziţiile oferite de companiile participante la târgul de joburi. Amintim că şi Grupul Renault România a fost prezent la târg, pentru a lansa înscrierile la programul de internship „Drive Your Future 2013”, adresate studenţilor în anii terminali şi masteranzilor din toată ţara. Cei interesaţi  îşi pot încerca şansele şi pe site-ul companiei auto.

Angajatori de top online este dedicat atât persoanelor care nu au putut ajunge pe 26 – 27 octombrie la Sala Palatului, cât şi celor care locuiesc în alte oraşe sau în afara ţării.

Mai exact, angajatorii prezenţi în cele două zile la Angajatori de Top vor pune la dispoziţia candidaţilor, în următoarea perioadă, poziţiile deschise pe portalul www.hipo.ro. Tot ce trebuie să facă un candidat pentru a putea aplica este să îşi creeze un cont şi un CV pe www.hipo.ro.

Candidaţii vor putea aplica atât pentru poziţiile adresate specialiştilor cu experienţă, cât şi pentru joburile adresate persoanelor entry-level, se arată într-un comunicat al angajatorilor, remis duminică.

Tot pe portal vor fi disponibile o serie de programe de internship lansate în premieră la Angajatori de Top, cum ar fi cele ale BRD, Groupama Asigurări, IBM, P&G, ING Life Insurance.

La cea de-a 13-a ediţie a târgului Angajatori de Top au participat peste 15.000 de candidaţi care au aplicat CV-uri pentru joburile oferite de cei 90 de angajatori, au discutat cu reprezentanţi ai companiilor partenere şi au participat la cele 28 de workshopuri şi conferinţe organizate în cele două zile.

La eveniment au participat companii din domenii precum IT&C, outsourcing, bunuri de larg consum financiar-bancar, inginerie, retail, audit şi consultanţă. Printre companiile prezente se numără: Intel, Microsoft, Vodafone, ENEA, 1&1 Internet Development, Samsung Electronics România, Ursus Breweries, Bearing Point, Luxoft, Ixia, Route 66, Infineon, IBM, Dell, BCR, BRD – Groupe Société Générale, Bitdefender, Ubisoft, Cegeka, Stefanini, Freescale, Oracle, TeamNet Collaborate, Endava, Accenture, HP, Computer Generated Solutions, Genpact, Grup Renault România, Adrem Invest, Raiffeisen Bank, ING Asigurări de Viaţă, ProCredit Bank, JTI, L’Oreal România, British American Tabacco, McDonald’s România, Ernst&Young, Lidl.

Următoarea ediţie a târgului de carieră Angajatori de Top va avea loc în luna martie 2013.

Angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializată în dezvoltarea soluţiilor pentru recrutare. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.