Angajatori de TOP, vineri şi sâmbătă la Sala Palatului

Cel mare mare târg de carieră, Angajatori de TOP, ajuns la cea de-a 14-a ediţie, va avea loc în 12-13 aprilie la Sala Palatului din Bucureşti, unde peste 90 de companii participante îşi for prezenta oferta. Vor fi 15.000 de vizitatori, 3.200 de oportunişti de carieră, 30 programe de internship & trainee, 25 conferinţe şi workshop-uri, anunţă organizatorii – Catalyst Solutions, companie specializată în dezvoltarea de soluţii pentru recrutarea de candidaţi cu potenţial.  

În topul domeniilor, în funcţie de numărul oportunităţilor, pe primele trei locuri se află IT Software, vânzări şi customer support, urmate de contabilitate, internship & trainee, marketing & PR, achiziţii, telecomunicaţii, inginerie şi administrativ, potrivit unui comunicat transmis luni de Catalyst Solutions..

Pentru a-şi creşte şansele de a obţine unul dintre joburile disponibile, organizatorul le recomandă candidaţilor să se informeze despre companiile participante pe portalul de carieră www.hipo.ro  şi să se înscrie la workshop-uri de carieră şi la conferinţe tematice.

În cadrul târgului va funcţiona standul ‘CV Clinic’ unde candidaţii pot primi informaţii privind modalităţile de redactare a CV-ului şi sfaturi despre cum îşi pot îmbunătăţi CV-ul pentru a atrage atenţia angajatorilor. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.