APTTI face plangere penala impotriva vicepresedintelui Comisiei de Industrii si Servicii

1

Transportatorii in regim de taxi si inchiriere din Ilfov, precum si cei independenti, anunta ca vor face plangere penala impotriva vicepresedintelui Comisiei de Industrii si Servicii din Camera Deputatilor, Alin Silviu Trasculescu, pentru ca “si-a permis sa modifice forma raportului final al proiectului privind modificarea Legii taximetriei, in contextul in care acesta fusese retras de la dezbateri cu o saptamana inainte, pentru probleme de tehnica legislativa si nicidecum de forma sau fond”.

Proiectul ce urmeaza a fi prezentat saptamana viitoare in plenul Camerei Deputatilor pentru votul final nu mai corespunde raportului initial, dezbatut si elaborat in Comisie, reclama Cristian Lazarescu, vicepresedintele APTTI.

“Asociatia Profesionala a Transportatorilor in Regim de Taxi si Inchiriere, impreuna cu colegii independenti, au depus la Comisia de Abuzuri a Camerei Deputatilor un memoriu care demonstreaza modul fraudulos si neconstitutional prin care se incearca promovarea modificarilor la legea taximetriei.Totodata au fost sesizate toate grupurile parlamentare pentru a lua act de abuzul comis si a respinge acest proiect. Daca proiectul va fi promulgat in forma actuala, intreaga activitate de taxi va deveni o activitate monopolista, ce va intari cartelurile deja existente, asupra carora chiar si Consiliul Concurentei si-a exprimat un punct ferm de vedere”, precizeaza Lazarescu, intr-un comunicat remis redactiei.

Vicepresedintele APTTI acuza ca proiectul “a fost conceput inca de la inceput in interesul unui deputat PD-L (membru al Comisiei de Industrii si Servicii) a carui familie desfasoara activitati de taximetrie in Ploiesti”. El aduce acuze grave si fostului presedinte al Camerei Taximetristilor, Ioan Bivolaru, in prezent consilier al Comisiei, care ar fi “un sustinator in conflict de interese al acestui proiect aberant”.

1 COMENTARIU

  1. lasa-ne Lazarescule…mai bine spune cate taxiuri de Ilfov ai pe piata din Bucuresti.Ai uitat ca erai un taximetrist cinstit din Bucuresti si te-ai dus la Ghisa sa faci bani pe langa lege…Ati infiintat o asociatie si ati pus-o pe usile taxiurilor Pelicanu ca sa-i dati greutate.ai facut 140 de kile?

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.