Arabesque investeşte 10 milioane de euro în Piteşti

Arabesque, cel mai mare furnizor de materiale de construcţii şi finisaje din România, lansează pe 24 martie la Pitești cel mai mare magazin Arabesque orientat către clienţii persoane fizice, cu o suprafaţă totală de 9.000 mp, informează KeysFin.

Investiţia va crea peste 100 de noi locuri de muncă şi are o valoare de aproximativ 10 milioane de euro.

“Investiţia este 100% românească şi ne mândrim să susţinem dezvoltarea capitalului românesc în segmentul construcţiilor, care are potenţialul de a atrage afaceri conexe şi de a crea noi locuri de muncă”, a declarat Marinela Bujor, directorul de marketing Arabesque.

Magazinul Arabesque, situat pe str. Craiovei nr 160 din Piteşti, este amenajat astfel ca toți clienții să poată face rapid cumpărăturile, să aibă acces facil la stocuri și, bineînțeles, să primească suport specializat datorită experienței  de peste  20 de ani în care ARABESQUE a furnizat materiale și servicii către marii constructori din România.

Arabesque pune la dispoziția tuturor celor care construiesc sau reamenajează materiale de construcții, finisaje, instalații, electrice, gresie, faianță, parchet, scule sau unelte în stocuri aproape nelimitate.

MAGAZIN-ARABESQUE-2

Clienții vor putea alege din peste 25.000 de produse și vor beneficia de transport gratuit al mărfii atat in Pitesti cât și în localitățile limitrofe.

Cu peste 1000 de autoutilitare la nivel național, parcul auto ARABESQUE asigură acoperire națională și operativitate la transportul și descărcarea produselor paletizate cu ajutorul camioanelor dotate cu macara.

“Ofertele Arabesque au fost gândite să asigure sprijinul necesar pentru dezvoltarea oricărui tip de investiţii, de la simpla renovare sau modernizare a unei locuinţe la construcţia de blocuri, vile, spaţii de depozitare, clădiri de birouri şi unităţi lucrative, practic datorita preturilor , stocurilor si transportului gratuit putem fi prima optiune pentru toti cei care au renovari sau un proiect de realizat ”, afirmă Marinela Bujor, directorul de marketing Arabesque.

Arabesque Piteşti este cel de-al  19 -lea magazin din reţeaua de centre comerciale şi depozite din România.  Fondată în 1994, în Galaţi, Arabesque este una dintre puţinele companii româneşti care şi-a  extins afacerile şi peste graniţe, dezvoltând centre comerciale în Ucraina, Bulgaria şi Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.