ASF rămâne cu 466 de angajați

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) va rămâne de la 1 martie cu 466 de salariaţi, cu 143 mai puţini faţă de anul trecut și cu 252 mai mic faţă de totatul de 718 existent la comasarea CSA, CNVM şi CSSPP, în aprilie 2013.

“ASF a încheiat în această lună şi etapa concursurilor interne la nivel de execuţie, după ce la sfârşitul lunii noiembrie 2014 au fost finalizate concursurile interne pentru funcţiile de conducere, la nivel de director şi şef serviciu. Peste 300 de angajaţi au participat la interviurile de selecţie. Ca urmare a acestui proces, personalul ASF s-a redus la 382 salariaţi în posturi de execuţie, 46 de şefi serviciu şi 10 directori, iar 42 de posturi au rămas vacante”, precizează un comunicat al ASF.

De asemenea, Fondul de Garantare a Asiguraţilor are acum 28 de salariaţi.

Cele 42 de posturi rămase vacante vor fi scoase la concurs – atât cu participare externă, cât şi internă – ceea ce înseamnă o reînnoire cu aproximativ 10% a echipei.

Pentru 5 dintre posturile la nivel de conducere se derulează deja interviurile de evaluare a competenţelor şi abilităţilor candidaţilor. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.