Au început livrările de dispozitive DKV BOX EUROPE

A început livrarea primelor unități DKV BOX EUROPE, prin intermediul cărora vor fi decontate începând de acum toate taxele de drum relevante din Europa. Primele aparate au ajuns și în România.

Cu ajutorul dispozitivului se pot deconta taxele de drum pentru camioane care tranzitează Germania, Austria, Belgia, Franța, Spania, Portugalia, tunelul Herren din Lübeck și tunelul Warnow din Rostock. Vor fi adăugate în curând taxe de drum și pentru alte țări.

„Obiectivul nostru este să le oferim clienților din România și Europa cea mai bună soluție EETS de pe piață”, spune Cătălin Constantinescu, Managing Director DKV Euro Service România. De aceea, fiecare segment al circuitului a fost intens testat în avans: de la funcționarea dispozitivului DKV BOX EUROPE, prin instalarea și comportamentul său pe durata funcționării, până la transferul corect de date și decontare. Cătălin Constantinescu, a adăugat: „Cu DKV BOX EUROPE le garantăm clienților noștri siguranță absolută la furnizare și o calitate excelentă a serviciilor”.

DKV EURO SERVICE

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 80.000 puncte de acceptanță pe diferite piețeîn diverse țări și până la decontarea taxei de drum și returnarea TVA-ului, DKV oferă o gamă largă de servicii pentru optimizarea și managementul flotei în întreaga Europă. DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având peste 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. În prezent sunt active peste 3,7 milioane de carduri DKV și unități on-board la peste 200.000 de clienți. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară. Consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de servic.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.