Autocar rasturnat la iesirea din Nadlac: Un mort si 27 de raniti

Un autocar cu 42 de pasageri care se intorceau din Olanda s-a rasturnat, duminica la ora 15.30, in apropiere de vama aradeana Nadlac, la km 13 din DN 7. O persoana a decedat pe loc iar alte 30, printre care si copii, au suferit fracturi si au fost transportate la spital – 5 la Timisoara si 22 la Arad, intrucat localitatea Nadlac nu are o astfel de unitate medicala.

La fata locului este o intreaga desfasurare de forte: 15 ambulante, 5 echipaje SMURD, doua masini de Pompieri, echipe de descarcerare  si autospeciale de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad.

Potrivit reprezentantilor Prefecturii Arad, la locul accidentului a fost solicitat sa intervina un elicopter SMURD care sa transporte doi raniti aflati in stare grava.

Echipele de descarcerare au eliberat doi raniti, insa persoana decedata – o femeie – se afla inca sub autocarul rasturnat, prinsa intre fiarele contorsionate.

Traficul rutier este blocat complet in zona si nu exista rute ocolitoare. Politia anunta ca operatiunile de evacuare a ranitilor vor dura cel putin 3 ore.

Potrivit reprezentanilor IPJ Arad, soferul a pierdut controlul volanului cel mai probabil din cauza carosabilului umed, dupa ploaie. Autocarul a derapat si s-a rasturnat pe marginea drumului.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.