Autostrada Comarnic – Braşov face victime: Şeful Direcţiei Concesiuni din CNADNR, cercetat disciplinar şi suspendat

Conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a dispus cercetarea disciplinară a lui Narcis Neaga, directorul Direcţiei Concesiuni. De asemenea, pe perioada cercetării disciplinare s-a dispus suspendarea din funcţie a acestuia, urmând ca măsurile să fie luate în urma Raportului emis de Comisia de Disciplină, informează, luni, CNADNR.

Decizia a fost luată în urma modificării documentaţiei de licitaţie pentru realizarea autostrăzii Comarnic – Braşov şi a introducerii unor cerinţe în Caietul de Sarcini, pe care va trebui să le îndeplinească firma de consultanţă căreia i se va atribui contractul pentru reactualizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Comarnic-Braşov (58 km), respectiv ‘un autoturism nou cu o valoare între 25.000 euro şi 30.000 de euro şi o sumă între 30.000 euro şi 40.000 euro pentru “sesiuni de instruire oficială în ţară/străinătate”.

Săptămâna trecută, premierul Victor Ponta acuza că Autostrada Comarnic  – Braşov a fost blocată de birocraţia politică şi de contestaţii. Amintim că CNCS a suspendat pentru a doua oară licitaţia pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru această autostradă.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.