Basescu: “Vin la mitingul de la Iasi daca se respecta masurile de siguranta. E gandirea bolsevica a USL, poate o punem de-o bataie”

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat, luni, ca va participa la mitingul PDL de la Iasi doar in masura in care se vor respecta masurile de siguranta, intrucat USL a primit autorizatie de la primarie sa organizeze intre aceleasi ore si la 500-600 de metri distanta, un miting anti Basescu. PDL a solicitat autorizatie pentru Piata Unirii, insa Primaria Iasi nu a acordat-o, pe motiv ca USL a cerut “preventiv,inainte de votarea suspendatrii presedintelui”.

“E gandirea bolsevica a PSD, poate o punem de-o bataie”, a comentat Traian Basescu.

Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat, luni, despre faptul ca presedintele suspendat Traian Basescu a declarat ca nu vede cu ochi buni aceste mitinguri: “Sper sa vina”.

“PDL asteapta foarte multa lume sa participe la mitingurile de la Iasi si de la Bucuresti, care vor fi organizate dupa calendarul stabilit, si anume sambata, 21 iulie, ora 11.00, la Iasi, la Palatul Culturii si joi, 26 iulie, ora 19.00, la Bucuresti, in Piata Revolutiei”, a precizat Blaga.

La mitingul de sambata trecuta din Piata “Lucian Blaga” din Cluj-Napoca au venit peste 10.000 de sustinatori ai presedintelui suspendat Traian Basescu. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.