Birourile vamale au program normal de lucru vineri, 2 mai

Personalul birourilor vamale de interior și de frontieră și al structurilor operative din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) va lucra în data de 2 mai potrivit programului normal de lucru, precizează ANAF, într-un comunicat remis astăzi. Amintim că Guvernul a stabilit ca vineri, 2 mai 2014, să fie zi liberă pentru angajații din sectorul public, dar cu anumite excepții.

Potrivit ANAF, timpul de lucru aferent zilei de 2 mai urmează a fi recuperat de personalul direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice (cu excepția birourilor vamale) prin prelungirea programului normal de lucru al angajaților în perioada 5-12 mai, până la ora 17,30, în zilele de luni până joi, respectiv până la ora 15,00 în ziua de vineri, 9 mai.

ANAF precizează că operațiunile de încasări prin virament în relația cu instituțiile de credit, inclusiv încasările efectuate prin intermediul contului tranzitoriu, se înregistrează în contabilitatea unităților Trezoreriei Statului cu data de 2 mai 2014. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.