Blog de companie privind siguranţa rutieră

1

SC Industrie Mică Prahova SA a lansat blogul de companie  ”Drumul în siguranță, creat exclusiv pe tematica siguranței rutiere, ca parte a angajamentului asumat în calitate de semnatar al Cartei Europene a Siguranței Rutiere. Conform studiilor internaționale în domeniu, marcajele şi indicatoarele rutiere sunt modalități simple de reducere a numărului victimelor accidentelor rutiere. Prin lansarea blogului, societatea intenţionează să promoveze aceste soluţii la nivel local, deoarece este știut că România se află printre ţările cu cea mai ridicată rată a mortalităţii din cauza accidentelor rutiere.

Acest blog de companie are ca principale obiective comunicarea eficientă a informaţiilor privind serviciile oferite de S.C. Industrie Mică Prahova S.A., conştientizarea publicurilor cu privire la identitatea sa, dar şi educarea acestora în privinţa importanţei semnalizării rutiere orizontale și verticale şi a contribuţiei acestora la îmbunătăţirea siguranţei pe şosele. Blogul poate fi accesat vizitând site-ul www.industriemica.ro  și accesând secțiunea ”Blog” sau la adresa www.blog.industriemica.ro .

”În contextul în care se vorbește din ce în ce mai des despre siguranța rutieră și despre modalitățile prin care aceasta poate fi îmbunătățită, sugerăm organismelor abilitate să acorde o mai mare atenție domeniului semnalizării rutiere,” a declarat directorul general al societății, Ioan Matreș.

Pentru a pune la dispoziția tuturor celor interesați cele mai bune practici în domeniu, în cadrul blogului vor fi publicate studii, rapoarte şi statistici realizate de diverse instituții, atât la nivel național, cât și internațional, cu privire la siguranţa rutieră, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Carta Europeană a Siguranței Rutiere este o inițiativă a Comisiei Europene creată în scopul reducerii numărului de accidente și, implicit, a victimelor cauzate de acestea. Peste 2300 de municipii, instituții, asociații profesionale/federații, companii și organizații non-guvernamentale din Europa au semnat acest document până în prezent.

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. activează în domeniul semnalizării orizontale și verticale din anul 1990. Printre clienții importanți se numără: Consiliul Local Ploiești, Consiliul Județean Prahova, Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Mediaș și Primăria Municipiului Câmpina. (M.S.)

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua!

    Indraznesc sa afirm felicitari, respect pentru campania propriu-zisa insa, nu trebuie uitat ca pentru rezultatele scontate avem nevoie de mai multa constientizare la nivel national, mai multa seriozitate si nu in ultimul rand disciplina rutiera trebuie sa ne insoteasca.
    Mult succes in continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.