Bridgestone surprinde operatorii On/Off cu o nouă gamă de anvelope de camion

Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope și produse din cauciuc și furnizor de anvelope de înaltă performanță pentru construcții, inginerie civilă și transport industrial, dezvăluie cea mai recentă gamă de anvelope On/Off, ce va fi lansată în aprilie și care oferă performanță remarcabilă, durabilitate și un randament kilometric ridicat.

Pe scurt, noile modele Bridgestone M-Steer 001, M-DRIVE 001 și M-TRAILER 001 sunt construite pentru a-și face treaba, indiferent de teren, indiferent de condiții, atît on, cât și off road.

Durabilitate în condiții extreme,  eficiență maximă pentru a satisface cerințele de astăzi ale industriei 

Noua gamă de pneuri On / Off de la Bridgestone are durabilitatea de a activa într-o mare varietate de condiții, de la asfalt și pietriș, până la nisip și noroi, demonstrând în același timp o rezistență ridicată la tăiere, ciobire și la alte forme de daune accidentale. Noua gamă On / Off de la Bridgestone oferă de asemenea un randament kilometric ridicat, precum și o impresionantă tracțiune și aderență. Acest lucru este esențial pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă operatorii care conduc mai mult în condiții ușoare și medii de on / off, cum ar fi cele din constructii și lucrări de excavare.

Harald Van Ooteghem, Senior Manager Truck & Bus Tyres Category Management Bridgestone: “Suntem extrem de mândri de noua gamă On / Off de la Bridgestone. Cu randamentul kilometric excelent și cu durabilitatea sporită, aceste anvelope nu livrează doar performanța de care aveți nevoie în cel mai important moment. Ele oferă această performanța pentru mult mai mult timp! “.

Noua gamă de anvelope On / Off pentru camioane va fi disponibilă începând cu luna aprilie 2016, cu dimensiunile 315 / 80R22.5 pentru axele de direcție, 13R22.5 & 315 / 80R22.5 pentru axele de antrenare și 385 / 65R22.5 pentru remorcă, acoperind cele mai comune dimensiuni de anvelope. Mărimea 295 / 80R22.5 pentru direcție și deplasare osie vor fi adăugate gamei mai târziu, pe parcursul acestui an.

Durată de viață îndelungată a pneurilor, reducerea timpului de oprire 

Incluzând cele mai avansate tehnologii On / Off, dezvoltate și testate de Bridgestone, anvelopele M-Steer 001, M-DRIVE 001 și M-TRAILER 001 sunt construite pentru a rezista pe distanțe mari, unii operatori raportând deja un kilometraj crescut cu 20% față de gama anterioară Bridgestone. Această inginerie avansată conduce de asemenea la durabilitate în condiții extreme, ceea ce înseamnă reducerea timpului de oprire, ajutând operatorii să micșoreze costurile zilnice și să devină mult mai competitivi, oferind continuitate activității lor.

Bridgestone își propune de asemenea să îmbunătățească siguranța șoferului. De aceea, noua gamă On / Off beneficiază de marcajele M + S și simbolul alpin, fiind astfel concepute pentru condiții de iarnă normală și severă, asigurând o bună performanță în conducere.

Total Tyre Life de la Bridgestone

Cea mai recentă gamă de anvelope On/Off de la Bridgestone nu este construită doar pentru durabilitate, designul avansat al carcasei le transformă în perechea perfectă a gamei premium de reșapate On/Off Bandag.  În plus, noile Bandag M-DRIVE 001 și Bandag M-TRAILER 001 vor fi disponibile la sfârșit de 2016, extinzând performanța și scăzând și mai mult costul total per km al anvelopelor pentru operatori!

În calitatea sa de lider mondial in producția de anvelope și produse din cauciuc, Bridgestone își asumă angajamentul de a dezvolta noi tehnologii care se concentrează pe  “imaginea de ansamblu” a operatorilor de transport: aceea de a produce anvelope premium de camion și de a le combina cu reșapatele Bandag pentru a extinde durata de viață a pneurilor. Bridgestone ajută managerii de flote auto să asigure continuitate operațiunilor, economisind din costul total pe km al anvelopelor. Acesta este conceptul Total Tyre Life by Bridgestone!

Bridgestone Italia Sales S.r.l. este sediul de coordonare a Bridgestone Regiunea Sud, una dintre cele 6 regiuni comerciale ale grupului Bridgestone. Regiunea Sud cuprinde alte 13 ţări în afară de Italia: Albania, Bosnia – Herţegovina, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Grecia, Kossovo, Macedonia, Malta, Muntenegru, România, Serbia şi Slovenia, având 200 de angajaţi. În Europa, Bridgestone are 13.000 de angajaţi şi deţine un centru de Cercetare şi Dezvoltare şi 8 fabrici.Bridgestone Corporation, cu sediul in Tokyo, este cel mai mare producător de anvelope şi produse din cauciuc din lume.

Mai multe informaţii despre Bridgestone Europe, la www.bridgestone.ro, www.bridgestonenewsroom.eu sau pe Facebook şi Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.