BT REFLEX RRE160 Operatorul si Echipamentul, in armonie perfecta

bt-reflex-rre160-operatorul-si-echipamentul-in-armonie-perfectaBT REFLEX este primul echipament de stivuit dotat cu motoare de curent alternativ. Acestea ofera viteze si acceleratii considerabil imbunatatite, in tandem cu sistemul de franare regenerativa, care contribuie la cresterea autonomiei. Datorita eliminarii unui numar considerabil de componente (perii motoare, contactoare, componente hidraulice si ale sistemului mecanic de franare), fiabilitatea echipamentului a fost marita, in timp ce costurile de service au fost reduse semnificativ.

Caracteristici unice

Cabina inclinabila este o solutie unica de natura sa reduca in mod considerabil tensiunea spatelui si a gatului operatorului, crescand vizibilitatea si ajutand la o operare sigura si eficienta. Deplasarea laterala si inclinarea furcilor se face actionand doar caruciorul care sustine furcile, asigurand astfel un control mai fin al marfii si ajutand la cresterea autonomiei echipamentului. Toate functiile hidraulice sunt asistate electronic. Sistemul BT Control permite programarea unui numar impresionant de parametri functionali pentru a se adapta la operator si la aplicatie. Sistemul de directie de 360˚ este programabil si progresiv. Cu cat viteza creste, cu atat trebuie rotit mai mult de volan pentru a vira. Virarea la 360˚ permite o operare mult mai lina si precisa, fara opriri pentru schimbarea sensului de mers. Echipamentul BT REFLEX RRE160 dispune de un sistem de franare programabil si progresiv, frana de parcare cu aplicare automata – toate pentru o operare la standarde maxime de siguranta. Franarea regenerativa a motorului de curent alternativ este dublata de o frana electromagnetica de siguranta, care se aplica automat cand se apasa pedala de frana sau cand operatorul paraseste echipamentul. Sunt disponibile si un indicator electronic al inaltimii de ridicare, un pre-selector inaltimi de ridicare si un sistem hidraulic de amortizare a socurilor – toate pentru a manipula marfurile cu maxim de grija si precizie.

Constructie modulara

BT REFLEX are o constructie modulara ce permite configurari pentru capacitati nominale de 2.500 kg si inaltimi de ridicare de peste 12 m. Performantele de top sunt asigurate prin viteze mari la ridicare, accelerare si deplasare, toate componentele electronice fiind supervizate de tehnologia BT Control. Aceasta tehnologie permite diagnosticarea on-board prin monitorizarea permanenta a starii echipamentului, alertand operatorul asupra erorilor detectate; viteza minima de deplasare va fi impusa imediat iar echipamentul se va opri complet la identificarea erorilor majore. Toate informatiile de mai sus se refera la gama de echipamente BT REFLEX pe care BT a lansat-o inca din anul 1997. O parte din solutiile tehnice lansate atunci sunt inca unice pentru gama REFLEX. Toyota Material Handling Romania va invita sa testati noile echipamente BT REFLEX, sa aflati ce s-a mai adaugat in cei 18 ani ce au trecut de atunci si sa gasiti raspunsul la urmatoarea intrebare: Ce va ofera BT REFLEX in 2015?

Raluca MIHAILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.