UPDATE! Bucureşti-Ilfov: 6 filtre de control TIR-uri cu legume-fructe. Descinderi şi la firmele de import

Poliţiştii rutieri au instituit, joi, 6 filtre la intrările şi ieşirile din Bucureşti, pentru a verifica autotrenurile care transportă legume-fructe, iar 140 de poliţişti de la Direcţia de Investigare a Fraudelor controlează firmele de import fructe şi legume, precum şi produsele alimentare congelate, în Bucureşti şi Ilfov.

UPDATE: Au fost verificate 67 de societăţi comerciale şi au fost constatate 53 de infracţiuni, din care 34 de evaziune fiscală. Prejudiciul total: 1.835.000 lei.

De asemenea, au fost identificate 104 tone de legume și fructe, în valoare totală de 185.586 lei, a căror provenienţă legală nu a putut fi justificată, nefiind înregistrate în evidenţele contabile ale societăţilor verificate.

Acţiunea este coordonată de Direcţia de Investigare a Fraudelor din IGPR – serviciile specializate din cadrul Poliţiei şi Poliţiei Transporturi – fiind verificate 377 de importuri intracomunitare”, informează Poliţia Română.

Echipele mixte de control verifică mai multe societăţi comerciale de tip en-gros cu puncte de lucru în complexele comerciale de pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.