Cardul DKV poate fi comandat online în România

DKV Euro Service a lansat în premieră în România opțiunea de comandă online pentru carduri de carburanți prin intermediul magazinului integrat pe www.dkv-euroservice.com/ro.

Astfel, companiile de transport marfă interesate să-și optimizeze flotele în ceea ce privește alimentarea cu carburanții și serviciile de taxe de drum, pod sau feribot, au de acum la dispoziție varianta comenzii online, în orice moment, din orice loc, în doar câțiva pași simpli.

„Căutăm permanent metode să le facem viața mai ușoară clienților noștri și transportatorilor de marfă sau operatorilor de flote. Astfel, am lansat magazinul online, adresându-ne în special companiilor de transport de mici dimensiuni, care au nevoie de flexibilitate și operabilitate maximă pentru a fi competitive. Cei care aleg DKV Card au acces rapid la cea mai mare rețea de acceptare din Europa, cu peste 100.000 de puncte partenere în 42 de țări. În România DKV oferă peste 800 de stații partenere, distribuite optim din punct de vedere geografic și al principalelor rute de tranzit”, a declarat Cătălin Constantinescu, Managing Director DKV Euro Service România. 

DKV EURO SERVICE

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 100.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe în diverse țări și până la decontarea taxei de drum și returnarea TVA-ului, DKV oferă o gamă largă de servicii pentru optimizarea și managementul flotei în întreaga Europă. DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având peste 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. În prezent sunt active peste 3,7 milioane de carduri DKV și unități on-board la peste 200.000 de clienți. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară. Consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.