Cargus are 45% creștere în prima jumătate a anului

Cargus, una dintre cele mai mari companii de curierat intern din România, a înregistrat o creștere de 45% a livrărilor în prima jumătate a anului 2014, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Evoluția pozitivă este o consecință atât a introducerii de noi servicii, cât și a creșterii numărului clienților din zona de business. Segmentul de B2C (comerț online) a înregistrat o creștere de 112% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Creșterea a determinat mutarea spațiului pentru depozitare și procesare al Cargus într-o nouă locație, lucru care a contribuit la o creștere cu 15% a capacității de livrare precum și o utilizare eficientă a noilor linii de sortare și procesare.

Gian Sharp, CEO Cargus, susține că prima jumatate a anului a reprezentat pentru Cargus o evoluție ascendentă pentru zona de servicii oferite și pentru capacitatea de a procesa volume în continuă creștere:

“Ne-am dorit să eficientizăm relația cu clienții noștri și cred că am reușit. Am completat gama de servicii oferite și ne-am mărit capacitatea de procesare a unor volume în continuă creștere, beneficiind de un spațiu mult mai mare în noul sediu. Cred că în acest moment reușim să oferim clienților noștri un parteneriat avantajos, nu doar un simplu serviciu de curierat”.

Pentru cea de-a doua jumătate a anului 2014, compania se așteaptă la o creștere constantă a volumelor, luând în considerare fuziunea în desfășurare, cu compania Urgent Curier. De asemenea, Cargus (www.cargus.ro) va continua să inoveze în zona de servicii oferite și pentru creșterea gradului de profesionalism al angajaților.

Gian Sharp, CEO Cargus

“Pentru Cargus, provocarea celei de-a doua jumătăți de an o reprezintă fuziunea cu compania Urgent Curier.Cu siguranță că această mutare ne va aduce într-o postură nouă pe piața de curierat. Până la final de an, ne așteptăm la o creștere cu aproximativ 20% față de aceeași perioadă a anului trecut“, a explicat Gian Sharp, Cargus CEO.

Despre Cargus Internațional

Cargus Internațional SA este una dintre cele mai mari companii de pe piața de curierat intern din România. Fondată în 1991, Cargus a fost prima companie de curierat din România, iar în prezent deține și utilizează singura rețea națională de centre și depozite și o flotă de peste 900 de vehicule de curierat.

Cargus are peste 1.500 de angajați si colaboratori, și a avut vânzări de peste 25,7 de milioane de euro în 2013. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.