Câştigătorii FleetBoard Drivers` League 2015

Peste 19.400 de participanţi din 359 de companii și 18 ţări au luat parte la FleetBoard Drivers` League 2015, competiţie internaţională desfăşurată în perioada 1 iunie – 31 octombrie.

Anul acesta, titlul de „Cel mai bun şofer” din România i-a revenit lui Mădălin Cîrlănaru, şofer în cadrul companiei Dolo Trans Olimpic SRL, care a obţinut nota 9.73 pentru stilul de conducere (pe o scară de la 1 la 10).

Mădălin Cîrlănaru şi-a demonstrat abilităţile de a conduce sigur şi economic, detaşându-se la limită de competitorii săi. Podiumul a fost completat de Cătălin Alexandrescu, tot de la Dolo Trans Olimpic SRL cu nota 9.71 (locul doi) şi Daniel Moroşanu, de la Chisped Trasporti RO SRL cu scorul de 9.70 (locul trei).

Mă bucur să observ că angajaţii mei s-au adaptat uşor şi au învăţat să folosească FleetBoard. În cadrul companiei, avem o persoană dedicată care verifică notele, stilul de conducere şi oferă sfaturi tuturor şoferilor pentru îmbunătăţiri. Drept dovadă, Mădălin a câştigat locul 1. Mai mult, şi locul al doilea pe România a fost câştigat tot de un şofer de la noi,” a mărturisit Cristian Dolofan, General Manager Dolo Trans Olimpic SRL.

tir, Dolo Trans Olimpic SRL 2
Dolo Trans Olimpic SRL

La categoria „Cea mai bună companie”, titlul a fost câştigat de echipa Ravitex SRL. Scorul final a fost compus din scorul individual realizat de fiecare şofer din echipă, calcul ce a condus la reuşita Ravitex SRL cu nota 9.62 la stilul de conducere. Locurile doi și trei au fost ocupate de Bon Trans SRL (nota 9.51) și de Wheels Spedition SRL (nota 9.50).

 „Pentru noi, Drivers` League este o competiţie sportivă. Mai mult, sunt plăcut impresionat de numărul mare de şoferi înscrişi, bărbaţi şi femei din diverse ţări care au luat parte la ediţia din acest an. Scopul nostru este de a motiva şi încuraja şoferii să adopte un stil economic de conducere în activitatea lor zilnică astfel încât să-şi îmbunătăţească parametrii şi să obţină rezultate foarte bune în clasamentele Drivers` League,” a declarat Dietrich Müller, Managing Director în cadrul Daimler FleetBoard GmbH.

tir, Ravitex SRL
Ravitex SRL

Andrei Gartner, FleetBoard Sales Manager România a completat că „În ultimii ani, competiţia Drivers` League este în concordanţă cu provocările existente pe piaţa transporturilor. Anual, observăm că gradul de competitivitate al companiilor creşte, precum şi plăcerea de a participa la astfel de competiţii. În plus, şoferii sunt din ce în ce mai dedicaţi şi focusaţi să obţină cele mai bune rezultate, iar acest lucru ne bucură deoarece nivelul competiţiei creşte, ceea ce este bineînțeles și în interesul companiilor participante.”

Despre FleetBoard Drivers` League

Anual, şoferi de camion din diferite ţări participă la Drivers` League şi concurează unul împotriva celuilalt în activităţile lor zilnice pentru titlurile de cel mai bun şofer şi cea mai bună echipă, cu scopul de a câştiga premii atractive pentru cel mai economic mod de conducere. Lunar, la nivel naţional, aceştia au ocazia de a-şi asigura unul dintre titlurile pentru cel mai bun şofer şi cea mai bună echipă, urmând ca la finalul celor 5 luni de competiţie, rezultatele să fie adunate şi să fie desemnaţi cei mai buni participanţi.

Mai mult, la finalul competiţiei, câştigătorii au fost recompensaţi pentru rezultatele lor, cel mai bun şofer – Mădălin Cîrlănaru a primit un ceas din catalogul de accesorii Mercedes-Benz, iar cea mai bună echipă –  Ravitex SRL a fost răsplătită cu vouchere pentru servicii post-vânzare.

Pentru ca înscrierea în competiţie să fie eligibilă, şoferii trebuie să acopere o distanţă de cel puţin 4.000 de kilometri lunar şi să utilizeze FleetBoard. Câştigătorii sunt desemnaţi în urma monitorizării prin serviciul FleetBoard Analiza Performanței. Acesta ia în considerare diverși factori, precum stilul preventiv de conducere, variaţia vitezei, dar şi comportamentul de accelerare și frânare.

Toţi participanţii beneficiază de un profil pe pagina Drivers` League, unde pot introduce datele personale şi pot observa atât evoluţia lor în clasament, precum şi a colegilor înscrişi în competiţie.

Mai multe informaţii despre competiţie sunt disponibile online la www.driversleague.com.

Despre FleetBoard

Daimler FleetBoard GmbH este unul dintre liderii de piaţă din Europa în sectorul telematicii autovehiculelor comerciale. Sistemele şi serviciile FleetBoard sunt concepute special pentru managerii de flotă, dispeceri şi pentru şoferii camioanelor, autobuzelor şi autovehiculelor comerciale uşoare de toate mărcile, din toate sectoarele industriale.

De mulţi ani, FleetBoard este cunoscut ca un sistem de management al flotelor, ce asigură o eficienţă economică crescută şi transparenţă, dar şi o tehnologie uşor de operat, ce sprijină conducătorii auto în activitatea lor de zi cu zi. Cu sediul în Stuttgart, compania este o filială 100% Daimler, precum şi o unitate testată şi certificată de către DEKRA, în conformitate cu DIN EN ISO 9001:2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.