Câştigătorul licitaţiei pentru supervizarea ultimilor 3,3 km şi a două noduri rutiere din A3 Bucureşti-Ploieşti

CNADNR  a anunţat câştigătorul licitaţiei pentru supervizarea lucrărilor de construire a ultimilor 3,3 km din Autostrada Bucureşti – Ploieşti şi a nodurilor rutiere de la Centura Bucureşti (km 6+500) şi Moara Vlăsiei (km 19+500).

“În data de 29.10.2015 s-a comunicat ofertanţilor rezultatul procedurii de achiziţie publică (licitație deschisă), contractul fiind atribuit în urma finalizării acestei proceduri firmei SC Consitrans SRL”, precizează Compania de Autostrăzi.

Valoarea ofertei câştigătoare este de 1.747.589,69 lei, fără TVA, care include cheltuieli diverse şi neprevăzute (10%) 158.871,79 lei, fără TVA.

“Obiectivele specifice ale contractului sunt furnizarea de servicii de supervizare de înaltă calitate, atât în timpul Perioadei de proiectare şi execuţie a lucrărilor, cât şi pe parcursul Perioadei de garanţie a lucrărilor, în vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile şi pentru a se asigura că Antreprenorul execută lucrările în conformitate cu obligaţiile contractuale, în special în ceea ce priveşte durata, cantitatea, calitatea şi costul proiectării şi al lucrărilor”, se explică în comunicatul remis redacţiei.

Durata contractului este 72 luni, din care 4 luni perioada de proiectare, 18 luni activităţi de supervizare perioada de execuţie a lucrărilor, 48 luni activităţi de supervizare în perioada de garanţie a lucrărilor iar 2 luni – perioada de închidere a contractului de proiectare şi execuţie lucrări şi finalizare a contractului de servicii.

“În prezent, procedura de achiziţie publică se află în perioada de depunere a unor posibile contestaţii împotriva rezultatului procedurii”, mai spun cei de la CNADNR.

În 15 octombrie a fost anunţat şi câştigătorul licitaţiei pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor. (M.S.)

Foto: Marius Popovici

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.