CBRE a câştigat toate premiile industriei de real estate din România

CBRE România a câştigat premiile anuale ale industriei de real estate, în baza voturilor specialiştilor din domeniu, premii decernate aseară, în cursul unui eveniment marca CIJ, desfăşurat la Hotel  Intercontinental.

CBRE a fost desemnată cea mai bună agenţie în domeniile Industrial, Office, Retail şi Property Management, experţii şi membrii juriilor din industrie confirmând astfel statutul de lider de piaţă al CBRE în toate sectoarele consultanţei de real estate din România.

Cea mai importantă tranzacţie de spaţii de birouri din 2015 a fost desemnată relocarea Carrefour în clădirea Skanska, pe o suprafaţă totala de 6.300 de mp, tranzacţie coordonată de către echipa de Office a CBRE România.

Compania a realizat, de asemenea, şi tranzactia anului din sectorul industrial, respectiv închirierea de către Quehenberger Logistics a unei suprafeţe de 18.000 mp în parcul industrial deţinut de către dezvoltatorul ceh CTP.

Premiile primite aseară au fost anticipate de rezultatele anunţate de către CBRE pe primele trei trimestre ale anului 2015, conform cărora compania ocupă primul loc în piaţa de servicii de consultanţă şi intermediere imobiliară.

Prezent aseară la Gala de acordare a premiilor, Andreas Ridder, Chairman CBRE CEE, apreciază că performanţele biroului de la Bucureşti sunt cu adevărat excepţionale: “Am câştigat tot ce se putea câştiga. Cuvintele nu sunt destul de puternice pentru a descrie realizările incredibile ale echipei CBRE din România, al carei lider este Răzvan Iorgu foto)”.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2014). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE www.cbre.ro oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietăţilor; Servicii corporate; administrarea proprietăţilor, management de proiect; bancare ipotecare; evaluare; Servicii de consultant pentru dezvoltari imobiliare; de administrare a investițiilor; de cercetare şi consultanţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.