CBRE România, agenția anului pe segmentul birouri

Una dintre cele trei distinctii obtinute de CBRE Romania la Gala Europaproperty SEE de saptamana trecuta se refera la activitatea departamentului birouri, desfasurata in regiunea Europei de Sud-Est in cursul anului 2014. 

Razvan Iorgu (foto), Managing Director CBRE Romania a declarat cu prilejul Galei: „Piata de birouri a beneficiat de un numar mare de companii internationale care au intrat in Romania sau si-au extins prezenta. Echipa CBRE a avut un an exceptional, iar aceste premii confirma calitatea muncii depuse in 2014”.

Cateva dintre tranzactiile anului 2014 si inceputul lui 2015 au beneficiari de renume ca Orange (13,700 mp in Q2 si 900 mp in Q 4), Carrefour (6300 mp Office si 550 mp Retail – Q1 2015), Federal Mogul (1261 mp in Q3 si extindere de 293 mp – Q1 2015), DB Schenker (divizie noua – 4,000 mp Pre-Lease si 2,000 mp – Q3 2014) si Lenovo – cu 2,000 mp in Q2 2014.

“Suntem onorati de acest premiu si suntem mandri ca ne aflam printre cei mai buni. Realizarile noastre sunt rodul efortului de echipa si cand spun asta nu ma refer doar la cea din Romania. Spre exemplu, la tranzactia Lenovo, nu a fost doar o colaborare interdepartamentala, ci una international. Echipa CBRE Romania (consultanta pe relocare/Global Corporate Services si Project Management) a lucrat in stransa colaborare cu echipele CBRE din SUA si UK. Provocarea a constat in identificarea unui nou sediu cu suprafata de 2000 mp care sa indeplineasca cerinte tehnice deosebite, intr-o perioada scurta de timp (doar 3 luni)”, spune Alina Calciu,  Head of Global Corporate Services CBRE Romania, Office Department.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG) www.cbre.ro, companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2013).

Compania are aproximativ 52.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 370 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliaţii).

CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă.(M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.