CCIR: Noi perspective de colaborare româno-spaniolă în infrastructura de transport, mediu şi energie regenerabilă

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) – Camera Naţională organizează Forumul de Afaceri România-Spania, în parteneriat cu Confederaţia Spaniolă a Organizaţiilor de Afaceri, sub Înaltul patronaj al Ambasadei Spaniei la Bucureşti. Forumul, ce va avea loc în 16 mai, cu începere de la orele 9.15, la Palatul Camerei de Comerţ Naţionale, este ocazionat de vizita oficială întreprinsă în România de Excelenţa Sa Ministrul Afacerilor Externe şi Cooperării al Spaniei, Domnul José Manuel García-Margallo, ce va fi însoţit de Excelenţa Sa Preşedintele Confederaţiei Spaniole a Organizaţiilor de Afaceri – CEOE Internacional, Domnul Jesús Banegas şi de o delegaţie de oameni de afaceri spanioli, se arată în comunicatul remis redacţiei de CCIR.

La Forumul de Afaceri România-Spania şi-au anunţat participarea membrii delegaţiei spaniole, reprezentanţi ai autorităţilor de la Bucureşti, personalităţi reprezentative ale unor instituţii financiare internaţionale şi ale vieţii economice din ţara noastră, membrii ai conducerii unor companii de referinţă din România şi Spania.

Forumul de Afaceri cuprinde în primă sa parte, o sesiune plenară, ce se va desfăşura în prezenţa înalţilor oficiali români şi spanioli, ce îşi propune să ofere sfaturi utile investitorilor spanioli şi perspective de utilizare a fondurilor structurale în perioada de programare 2014 – 2020, urmată de sesiuni sectoriale pe teme de infrastructură de transport, mediu şi energie regenerabilă.

Principalele domenii de activitate ale firmelor participante sunt construcţii, inginerie, infrastructura de transport, mediu şi energie, industria auto. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.