Cel mai mare Apple Shop eMAG, la Băneasa

eMAG inaugurează în showroomul din Băneasa, în 7 septembrie, cel de-al patrulea Apple Shop – și cel mai mare, având o suprafață de 80 de metri pătrați -, pregătit să întâmpine clienții cu peste 60 de produse expuse într-un design și o atmosferă specifice brandului.

Experiența Apple va fi însoțită și de consultanți specializați pregătiți să răspundă nevoilor clienților și să le ofere asistență personalizată.

„Noul Apple Shop eMAG reprezintă o consolidare a parteneriatului cu Apple, care a ajuns acum la patru astfel de spații, și un canal prin care oferim clienților noștri acces la cele mai noi tehnologii, în cadrul unei experiențe de shopping de calitate. Noul spațiu răspunde cererii în creștere pentru produse și servicii Apple, iar vizitatorii showroomului beneficiază de o experiență completă a universului Apple: consultanță, produse de ultimă generație și service autorizat”, a spus Silviu Gugui, Retail Director eMAG.

Apple Shop eMAG Băneasa va include și un stand mobility la etaj, care reprezintă o extensie a spațiului de la parter, completând astfel experiența din showroom a clientului. În noul spațiu, clienții pot beneficia de servicii precum service și instalare, garanție extinsă și creditare pe care eMAG le oferă.

La inaugurare, începând cu ora 10.00, atmosfera va fi întreținută de MC Liviu Frățila, care va oferi premii surpriză primilor 50 de clienți. 

Iată mai jos oferta specială de care se pot bucura clienții ce vor ajunge sâmbătă, dis-de-dimineață, în showroom:

  • iPhone XR, 64GB, Black – 3.499,99 Lei
  • iPhone 7, 32GB, Black – 1.899,99 Lei
  • MacBook Air, i5, 8GB, 128GB SSD – 3.899,99 Lei
  • iPad 9.7” (2018), 32 GB, Wi-fi, Space Grey –  1.399,99 Lei
  • Apple Watch Series 3, 38 mm – 1.199,99 Lei
  • Apple Watch Series 3, 42 mm – 1.349,99 Lei
  • iMac 27”, Retina 5K, 8GB, 1TB  – 6.999,99 Lei

Pentru restul produselor, clienții se pot bucura de un extradiscount de 5% față de prețul afișat. Tot în ziua lansării, oferta va fi însoțită de modalități de finanțare foarte avantajoase, de până la 36 de rate fără dobândă prin carduri de credit.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.