CFR Călători concesionează servicii de catering

CFR Călători organizează în 14 februarie, ora 11:00, procedura de licitaţie deschisă cu strigare liberă a preţului – prin Bursa Româna de Mărfuri, pentru încheierea contractului „Concesionarea serviciilor de catering pe 21 de relaţii de transport pe trenurile de călători în care CFR Călători nu desfăşoară aceste servicii”.

Rutele de circulaţie propuse pentru concensionarea serviciilor de catering sunt împărţite în 21 de loturi, iar procedura de licitaţie se va finaliza prin încheierea unui contract de concesiune pentru o perioadă de 1 an.

Documentaţia se poate obţine de la sediul Bursei Române de Mărfuri, str.Buzeşti nr.50-52, sector 1, Bucureşti, telefon 021.317.47.45. Totodată, informaţii referitoare la documentaţie se pot obţine de la sediul  CFR Călători, B-dul Dinicu Golescu, nr. 38, etaj IV, camera 17, sector 1, Bucureşti, telefon nr.021/319.24.28, 0732.671.661.

“În scopul respectării principiului transparenţei şi sprijinirii procesului de concurenţă, CFR Călători invită toţi operatorii economici să participe la procedura de atribuire a contractului de concesiune servicii catering”, se arată în comunicatul remis redacţiei. (M.S.)

Imagine: Valentin DESPA

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.