CFR Călători îşi vinde spaţiile publicitare

CFR Călători organizează, în 6 februarie, ora 10:00, procedura de licitaţie deschisă cu strigarea liberă a preţului – prin Bursa Română de Mărfuri -, pentru încheierea contractului de vânzare spaţii publicitare („Servicii de punerea la dispoziţie de către CFR Călători a spaţiilor în vederea realizării activităţilor de publicitate pe biletele de tren faţă şi verso, a activităţiilor de difuzare de materiale publicitare la casele de bilete şi în trenuri şi activităţilor de tip sampling în trenuri”).

Procedura se va finaliza prin încheierea unui contract pe doi ani.

Acţiunea se înscrie în strategia CFR Călători de atragere de venituri suplimentare din activităţi conexe.

Documentaţia se poate obţine de la sediul Bursei Române de Mărfuri, iar invitaţia de participare se poate vizualiza pe site-ul  www.brm.ro .

Totodată, informaţii referitoare la documentaţie se pot obţine şi de la sediul CFR Călători, B-dul Dinicu Golescu nr.38, etaj IV, camera 17, sector 1, Bucureşti, telefon nr. 021/319.24.28, 0732671661.

În scopul respectării principiului transparenţei şi sprijinirii procesului de concurenţă, CFR Călători invită toţi potenţialii operatori economici să participe la procedura de atribuire a contractului. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.