CFR Marfă a câştigat o nouă licitaţie de transport cărbune

CFR Marfă a căştigat licitaţia organizată de Complexul Energetic Hunedoara pentru transportul cărbunelui energetic pe calea ferată între punctele de expediţie ale furnizorilor şi staţia CFR Mintia, respectiv antestaţia Triaj şi a serviciilor de transport cărbune brut de la staţiile CFR Paroşeni, Livezeni şi Lupeni la Halta Vulcan, precum şi a serviciilor de manevră feroviară pe liniile ferate industriale  proprietate S.C.E.H. SA Petroşani.

Contractul de transport va fi încheiat pe o perioada de 1 an, iar cantitatea transportată va fi de 2,7 milioane de tone de cărbune, respectiv 1,1 mil. tone pentru servicii de manevră.

La licitaţiei au participat alături de CFR Marfă, care a avut o ofertă independentă, asocierea dintre SC Grup Feroviar SA şi SC Unicom Tranzit SA.

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfa SA este operatorul naţional de transport feroviar de marfă din România, lider pe această piaţă cu o cota de piaţă de 54,8 %, la nivelul anului 2013, precizează compania într-un comunicat remis redacţiei. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.