CFR SA a obţinut reduceri de 1,1 milioane lei de la 8 furnizori

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a obţinut, în urma negocierilor cu 8 dintre companiile furnizoare de servicii şi lucrări, discounturi între 5% şi 10% la soldul rămas de achitat din valoarea totală a contractului, ceea ce o reducere anuală a costurilor cu 1,1 milioane lei, din totalul de 15 milioane cât reprezintă contractele în derulare.

Dimitris Sophocleous, noul directorul general al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, anunţă că s-a întâlnit, la începutul acestei luni, cu 8 dintre furnizorii de servicii şi lucrări (selectaţi în mod aleatoriu) dintr-un total de 800 cu care compania are în derulare contracte anuale în valoare de aproximativ 15 milioane de lei.

Managerul companiei va continua să poarte discuţii şi cu ceilalţi furnizori, pentru a-i convinge să acorde şi ei un discount la soldul rămas.

„Voi continua discuţiile şi cu ceilalţi furnizori ai companiei, cu convingerea că majoritatea partenerilor noştri vor da dovadă de aceeaşi înţelegere şi disponibilitate şi vor accepta să ne sprijine prin aplicarea unui discount, mai ales că în relaţia de business CFR SA se bazează pe parteneri adevăraţi”, a declarat Sophocleous.

Săptămâna viitoare, directorul general al CFR SA se va deplasa în teritoriu cu trenul, pentru a continua vizita în sucursalele feroviare, şi va discuta cu reprezentanţii regionalelor despre măsurile de eficientizare a activităţii şi de reducere a costurilor companiei.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.