Chep România sărbătoreşte 2 ani de activitate

Liderul mondial în domeniul soluţiilor de logistică şi al serviciilor de închiriere şi utilizare în comun a paleţilor a împlinit doi ani de activitate în România. CHEP a realizat o cifră de afaceri anul anterior fiscal de aproximativ 2,7 milioane de dolari, activitatea companiei fiind în plină dezvoltare.  

Compania CHEP a început activitatea în România în octombrie 2011, oferind servicii de utilizare în comun a paleţilor producătorilor din domeniul FMCG şi furnizorilor acestora, în scopul eficientizării lanţului de distribuţie, al reducerii costurilor şi îmbunătăţirii fluxului aferent de informaţii.

Recent, CHEP a avut ocazia să se întâlnească cu partenerii de afaceri şi cu furnizori ai industriei logistice – al doilea an consecutiv – în cadrul conferinţei internaţionale de Logistică şi Supply Chain organizată de ARILOG, între 6-8 noiembrie 2013.

Tema principală a abordat problemele actuale cu privire la managementul paleţilor. Pe această cale, participanţii au avut ocazia să afle mai multe informaţii despre schimbările legate de licenţele EUR şi EPAL şi despre impactul acestora asupra pieţei. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.