Christian Tour a vândut vacanțe de 55 mil. euro în 9 luni

De la începutul anului până în septembrie, 180.000 de turiști au cumpărat pachete turistice în valoare de 55 de milioane de euro, arată bilanțul intermediar al Christian Tour, cel mai mare tour operator de vacanțe charter din România. Comparativ cu anul 2014, pentru aceeași perioadă, vânzările au crescut cu circa 15%. 

Doar în sezonul de vară, 105.000 turiști au călătorit cu agenția Christian Tour, cele mai populare destinații fiind Insula Zakynthos, plajele din Antalya, Insula Corfu, Insula Creta și stațiunile din Bulgaria. „Suntem deja foarte aproape de cifra de afaceri pe care am estimat-o pentru anul 2015, de 60 de milioane de euro. Celor 180.000 de turiști care au călătorit cu noi până în septembrie li se vor adăuga cei din sezonul de iarnă, care au anul acesta la dispoziție pachete speciale: Ski Plus, Winter Sun – pentru cei care vor să-și petreacă vacanța în locuri exotice –, piețele de Crăciun, Revelionul. Mai mult, 90% din charterele din oferta noastră au fost vândute deja”, declară Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Marius Pandel_CEO Christian Tour

Pentru vacanţele cu autocarul – sejururi și circuite – Christian Tour și-a îmbogăţit flota cu 10 autocare noi, marca MAN – Neoplan Tourliner, cu dotări premium, care vor fi personalizate după nevoile agenției. O noutate pentru anul 2016 este și catering-ul cald la bordul tuturor charterelor Christian Tour.

Reduceri de 40-50% prin First Minute

Una dintre cele mai populare oferte Christian Tour rămâne First Minute, care a generat în octombrie-decembrie 2014 circa 30% din înscrierile pe tot sezonul 2015 – mai precis, în jur de 35.000 de pachete turistice. Conceptul First Minute, care înseamnă reduceri de 40-50% pentru vacanțele cumpărate până pe 15 decembrie, revine pentru 2016 cu 24 de destinații și 35 de zboruri charter pe perioada verii. First Minute include oferte pentru Egipt, Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania (Ibiza, Tenerife, Mallorca), Italia (Sorrento), și inaugurează zboruri din orașe din țară care nu figurau până acum pe harta plecărilor pentru aceste destinații. De pildă, va exista zbor din Cluj și Timișoara pentru Bodrum, Turcia.

Prin First Minute, turiștii trebuie să achite doar 25 de euro avans la rezervare, iar restul cu până la 21 zile înaintea datei sejurului. Cei mai mulți aleg vacanțe în insulele Zakynthos, Corfu, Lefkada și Kusadasi și optează pentru hoteluri de 3 stele, all inclusive. „Cei care caută acest tip de pachete sunt, în mod special, familiile cu copii. Doresc să-şi stabilească din timp vacanţa, să profite de reducerile consistente, avantajul fiind că pot achita în mai multe tranșe. În plus, sunt adeseori legaţi de vacanţele copiilor şi ştiu exact ce perioade își pot rezerva. Urmează apoi seniorii, interesați mai ales de finalurile de sezon, când temperaturile sunt mai scăzute și tarife foarte accesibile”, detaliază Marius Pandel (foto cap pagină), CEO-ul Christian Tour.

La capitolul noutăți intră și programul Călătorii pentru suflet, dedicat celor care își doresc excursii tip pelerinaj în locuri cu încărcătură religioasă din Grecia, Turcia, Israel, Iordania, Egipt, dar și în România, la mănăstirile din Bucovina și Maramureș, la Prislop sau Nicula.

Recent lansat, conceptul Ski Plus bifează cele mai căutate destinații de schi din Austria, Bulgaria, Italia, Franța sau România. Fanii sporturilor de iarnă pot beneficia de promoții speciale prin Cardul Ski Plus, valabil 2 ani, care include și o asigurare medicală și storno pentru sporturile de sezon. Turiștii se bucură de un serviciu complet, pentru că pachetele includ transport, cazare pentru toate buzunarele, plus reduceri la achiziționarea ski pass-ului și alte beneficii oferite de partenerii locali.

Lansare sezon_Christian Tour1

Iubitorii de soare, nisip și plaje fine care vor să dea frigul iernii din România pe zilele însorite din Bora Bora, Jamaica, Maldive, Cana, Seychelles, Thailanda, Egipt, Dubai, Cuba, Mexic sau Mauritius au la dispoziție programul Winter Sun, cu oferte speciale pentru destinații exotice și croaziere.

Christian Tour, una din cele mai mari agenții de turism din România, împreună cu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 62 de milioane de euro, cifră care o clasează în topul agențiilor de turism din România.

Cu o istorie de 18 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 32 de agenții proprii în toată România, plus o filială la Chișinău și cca. 200 de angajați, rămânând în continuare cel mai mare touroperator pe vacanțe de tip charter din România și  lider de piață pentru numărul de turiști care au ales să călătorească cu acesta.

Explicaţie foto cap pagină: Cristian Pandel,fondator şi acţionar majoritar Christian Tour

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.