Chronos Curier a debutat pe AeRO

Chronor Curier, una dintre cele mai mari companii de curierat naţional cu capital românesc, a debutat luni, 22 iunie, pe AeRO – piaţa Bursei de Valori Bucureşti (BVB) pentru start-up şi IMM-uri.

Chronos Curier a listat pe AeRO un pachet de 10% din acţiunile companiei, având simbolul bursier CHR. Intermediarul listării a fost BT Securities, divizia de brokeraj a Grupului Banca Transilvania.

“Listarea Chronos Curier pe piaţa AeRO, administrată de Bursa de Valori Bucureşti, este un pas firesc în evoluţia companiei, o dovadă de stabilitate şi de transparentă pentru partenerii noştri şi o garanţie a viitorului pe care îl construim. Suntem o echipă dinamica şi entuziastă şi sunt convinsă că vom reuşi să transformăm fiecare provocare într-o oportunitate şi să valorificăm la maxim fiecare moment din etapa următoare, cu aceeaşi pasiune şi implicare de care am dat dovadă permanent”, a declarat Alis Marinescu, directorul general al Chronos Curier.

alis marinescu

Ludwik Sobolewski, directorul general BVB, a declarat: „Suntem mândri să vedem listarea Chronos Curier pe AeRO, pentru că este vorba de oportunităţi de finanţare, perspectiva de afaceri, vizibilitate, dar şi curaj de a îndrăzni către mai mult şi către cel mai eficient mod de finanţare pe termen lung al unei afaceri, bursa de valori.”

Proiecţiile companiei pentru următorii 4 ani vizează dublarea flotei auto, dezvoltarea soft-ului şi dublarea numărului de sedii la nivel naţional, alături de investiţii în modernizarea tehnologiilor de lucru.

Documentul de prezentare pentru listarea pe AeRO a companiei, la https://www.bvb.ro/info/Raportari/CHR/CHR-Document%20de%20prezentare%20listare%20ATS.pdf.

Chronos Curier este o companie de curierat cu livrări door-to-door la nivel naţional, cu o cotă de piaţă de 5-7% în 2014, luând în considerare companiile naţionale de curierat.

Compania a dezvoltat o reţea naţională în formă de stea care asigură livrarea rapidă a coletelor într-un timp scurt, pe întreg teritoriul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.