UPDATE! Circulaţie închisă în Pasul Gutâi

DN 18 a fost închis pe mai multe porţiuni în jud. Maramureş, în această noapte, din cauza ninsorilor abundente care au dus şi la căderi de avalanşe pe carosabil. Ca în fiecare iarnă, probleme de trafic nu contenesc în Pasul Gutâi.

UPDATE 19.30: Traficul a fost redeschis pentru toate categoriile de vehicule pe DN18 Baia Sprie – Mara, între km 12 şi km 38.

Sute de şoferi au stat ore în şir în trafic, după ce un autotren a rămas împotmolit iar circulaţia s-a blocat imediat pe un sens de mers. Un alt vehicul a incercat să îl tracteze dar mastodontul a ajuns în şanţ.

Iată porţiunile de drum închise de CNADNR:

  • DN 18, la km 22, în Pasul Gutâi, închis de la ora 03.00, din cauza căderilor masive de zăpadă în urma cărora s-au produs avalanșe
  • DN 18, km 12+000 – km 38+000, între localitățile Baia Sprie și Mara, închis de la ora 03.30, din cauza căderilor abundente de zăpadă urmate de o avalanșă la km 21+900. Pe acest sector de drumk, circulația a fost reluată la ora 03.45 dar se desfăşoară alternativ pe o bandă, fiind restricționată pentru maşinile mai mari de 3,5 tone.

Probleme au apărut şi pe DN 1C Baia Mare – Dej, DN18B Baia Mare – Târgu Lăpuş,  DN18 Baia Mare – Sighetu Marmaţiei, DN 18 Petrova – Borla, pe DJ Baia Sprie – Cavnic şi pe toate celelalte drumuri judetene.

Informaţii despre starea drumurilor de pe întreaga reţea naţională, la telefon 021/9360 sau de pe www.cnadnr.ro / Situaţia Drumurilor Naţionale). (M.S.)

Sursă foto: www.puterea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.