CNR ajută sinistraţii din Galaţi

Două automarfare pline cu ajutoare pentru sinistraţii din Galati, aparţinând firmei OTZ, îndrumate de Cristina Budoaica (fostă Trancioveanu), au încărcat ajutoarele strânse de municipalitatea din Timişoara şi le-au transportat gratuit, mieruri, 25 septembrie, la Galaţi, pentru a fi donate celor care au fost nevoiţi să lase pradă apelor totată agoniseala din gospodării, informează CNR, într-un comunicat remis redacţiei. Firma OTZ este membră a Federaţiei Operatorilor români de Transport (FORT), asociaţie patronală fondatoare a Confederaţiei Naţionale Rutiere (CNR).

„La acţiune a contribuit un mare număr de membri CNR, prin asociaţiile APTE 2002 din Arad şi FORT, în organizarea transporturilor având un rol determinant vicepreşedintele APTE 2002, Dl. Miron Sporea şi Dl. Haibach Andrei, membru FORT. În afară de ei şi-au manifestat disponibilitatea de transport gratuit mai multe firme de transport, printre care Dl. Iacob Claudiu de la Clador SRL şi Dl. Alexandru Radu de la Sand Trans General SRL”, se precizează în comunicatul semnat de Siegfried Mayer, Secretar General al CNR.

tir, ajutoare-pentru-sinistratii-din-galati-2

„Acesti colegi fac cinste mişcării patronale, denotă că unitatea breslei poate oricând să se manifeste şi atunci când trebuie să ne ajutăm semenii suferinzi, fără a ne gândi că şi nouă ne este foarte greu”, arată CNR. (M.S.)

tir, ajutoare-pentru-sinistratii-din-galati-4

 

tir, ajutoare-pentru-sinistratii-din-galati-5

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.