Comenzile pentru noul Logan, preluate de vineri

Noul Logan va fi disponibil în România, iar comenzile pentru acest model de autovehicul produs de Dacia pot fi preluate de vineri, a anunţat constructorul auto. Cele trei modele vor fi lansate marţi pe piaţa românească şi vor fi disponibile în scurt timp pe majoritatea pieţelor Dacia din Europa şi din bazinul mediteranean, potrivit companiei controlate de grupul francez Renault.

Dacia a prezentat la finele lunii septembrie, în prima zi a Salonului Auto de la Paris, noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway, care se alătură Lodgy, Dokker şi Duster pentru a împrospăta gama de autoturisme oferite de marca românească.

Modelele Sandero şi Sandero Stepway au preţuri pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro, cu TVA inclusă, în timp ce noul model de Logan va fi disponibil începând de la tariful de 6.690 euro (TVA inclus).

Noul Logan este introdus la 8 ani de la apariţia primului model, care a devenit emblematic pentu Dacia, în timp ce modelul Sandero vine la patru ani de la lansarea modelului. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.