Concursuri de fotografie, de Ziua Libertății de Mișcare

ziua-libertatii-de-miscare1Ziua Libertății de Mișcare este marcată astăzi de TAROM, CFR Calatori și CNADNR, sub egida Ministerului Transporturilor, prin organizarea unor calatorii desfasurate cu avionul, trenul si masina.

In cadrul deplasarilor vor avea loc diferite activitati de socializare si se vor face fotografii in concordanta cu promovarea ideii de libertate de miscare si a sigurantei in deplasare.

Cu aceasta ocazie, CNADNR propune, ca incepand din acest an, sa puna un accent special pe promovarea ideii de siguranta in trafic. Asta inseamna totodata promovarea ideii de circulatie in siguranta, a respectului in trafic si a libertatii de miscare.

“Asteptam opinii, pareri, idei, exprimate intr-un cadru de dialog bazat pe respectul reciproc, pentru ca libertatea de miscare face referire totodata si la libertatea de exprimare”, precizează CNADNR.

In luna martie a acestui an, CNADNR a lansat un concurs de fotografie intitulat “In tara calator” (https://www.facebook.com/notes/compania-nationala-de-autostrazi-si-drumuri-nationale-din-romania/concurs-de-fotografie-in-tara-calator/1670596436533762).

“In ideea promovarii libertatii de miscare va incurajam sa ne transmiteti fotografii sau imagini filmate care sa infatiseze experienta calatoriei cu orice fel de mijloc de transport”, invită CNADNR.

La rândul său, Ministerul Transporturilor marcheaza “Ziua Libertatii de Miscare” prin lansarea unui concurs de fotografie despre placerea calatoriei, despre mobilitate si despre libertatea de a calatori, indiferent de mijlocul de transport ales.

ziua-libertatii-de-miscare-3

Consursul Ministerului Transporturilor  consta in transmiterea unor fotografii despre placerea calatoriei, despre mobilitate si despre libertatea de a calatori, indiferent de mijlocul de transport ales.

Imaginile vor fi apreciate iar la finalul concursului vor fi desemnati castigatorii.  Premiile vor fi oferite de companiile de transport din cadrul MT si de Centrul de Cercetare in Domeniul Vizualului.

 • 24 septembrie START concurs;
 • 24 septembrie – 26 octombrie: perioada desfasurare concurs
 • 26 octombrie: publicare lista castigatori final octombrie decernare premii in cadru oficial, cu participarea Ministrului Transporturilor/se va anunta public data, in timp utilCele 24 PREMII constă in:
 • Un bilet de avion pentru orice destinaţie Tarom din Europa/ Tarom;
 • Un bilet InterRail Global Pass – un bilet de calatorie cu trenul pentru toata Europa/ CFR Călători;
 • O cartelă de acces gratuit la transportul cu metroul pentru anul 2016 si vizite la Dispeceratul Central şi la Depoul Berceni / Metrorex.
 • Un zbor de prezentare de 15 minute cu un avion ultrauşor tip Ikarus C42B/ Aeroclubul României;
 • Un zbor de prezentare de 15 minute cu un avion tip Zlin 142/ Aeroclubul României;
 • Doua vouchere (un voucher este valabil pentru doua persoane) pentru acces la Salonul VIP al Aeroportului Henri Coanda Bucuresti; + doua vouchere (un voucher este valabil pentru doua persoane) pentru acces la Salonul Business al Aeroportului Henri Coanda Bucuresti/ Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti;
 • Un voucher (valabil pentru 4 persoane) pentru o plimbare la bordul navei Izvorul Mare pe Canalul Dunare – Marea Neagra din zona Agigea pana in portul Basarabi si retur/ CN Administraţia Canalelor Navigabile Constanţa;
 • Un voucher pentru vizitarea Bazei de Instruire şi Antrenament de pe malul lacului Siutghiol şi sălile cu simulatoare din sediul CERONAV – Constanta/ Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale;
 • Trei abonamente (pentru un an) la Revista AutoTest/ Registrul Auto Roman;
 • Zece locuri la cursurile Scolii de fotografie sportiva – CCDV/Centrul de Cercetare in Domeniul Vizualului.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.