Conferința de Infrastructură, la Poiana Brașov

În perioada 5 – 6 martie se va desfășura, la Poiana Brașov, Conferința de Infrastructură, ce reunește administratori de infrastructură, constructori din piața de profil internațională și regională, integratori de proiecte și companii de inginerie și proiectare, alături de reprezentanți ai sectorului public.

Noul director general al CFR SA, Costin Mihalache, a confirmat prezența la această conferință, ce va avea tema „La graniţa dintre actualul şi viitorul Cadru Financiar Multianual: provocarea infrastructurii feroviare din ECE”.

Aflat la a XIV-a ediție și organizat de Club Feroviar, cu sprijinul AIF, evenimentul deschide seria Conferințelor Club Feroviar de anul acesta.

În prima zi, cele trei paneluri de dezbateri vor aborda subiecte cheie, precum finanțarea proiectelor feroviare din România, prioritizarea investițiilor feroviare, digitalizarea – un nou avantaj pentru căi ferate moderne, conectivitatea feroviară, inspirată de tehnologii.

Cea de-a doua zi a conferintei va fi dedicată vizitei tehnice, care va avea loc la societatea Tehmin Brașov, producator de echipamente și subansamble pentru material rulant de cale ferată și tehnologii moderne pentru infrastructura feroviară.

Vezi programul conferinței

Printre vorbitorii care vor lua cuvântul, alături de dl Costin Mihalache, se află:

  • Marian Mihail Călin, Director General – AFER;
  • Marinică Voicu, Director General – CFR Marfă;
  • Vasile Șeclăman, Director – Direcţia de Supraveghere Feroviară – Consiliul Concurenței;
  • Aura Răducu, Director – Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti;
  • Mihai Frumosu, Senior Transport Expert – Banca Europeană de Investiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.