Conferinţa “Excellence in Supply Chain Management“, eveniment de succes pentru domeniul logistic

La Hotel Novotel din Bucureşti a avut loc marţi, 6 noiembrie, conferinţa “Excellence in Supply Chain Management “, organizată de Demand Solutions împreună cu APTUS Software, partenerul său din România. Conferinţa face parte dintr-o serie de evenimente de anvergură prin care APTUS Software doreşte să aducă în atenţia pieţei din România soluţii inedite menite să creeze performanţă în domeniul logistic.

Evenimentul a reeditat succesul înregistrat anul de trecut de “Conferinţa WMS”, această ediţie abordând teme mult mai variate, referitoare la întregul lanţ logistic, de la aprovizionare şi producţie până la optimizare stocuri şi distribuţie, informează organizatorul, într-un comunicat remis redacţiei.

Alţi partenerii APTUS Software pentru acest eveniment au fost Intermec, Vocollect şi AVITECH.

Conferinţa s-a bucurat de participarea a peste 100 de profesionişti, reprezentanţi ai unor companii de top din întreaga ţară, profesori din mediului universitar şi jurnalişti din presa de specialitate. Aceştia au avut oportunitatea de a descoperi o serie de soluţii performante, menite să asigure eficientizarea proceselor care se desfăşoară pe parcursul lanţului logistic.

Prima prezentare din cadrul evenimentului a fost susţinută de reputatul profesor Daniel A. Glaser-Segura, care a analizat influenţele actualului context economic asupra tendinţelor din domeniul logistic.

Oszkar Bara, CTO APTUS Software, a prezentat lejeritatea interconectării tuturor activităţilor din cadrul unui depozit prin intermediul unei soluţii WMS personalizată, dar şi calculul indicatorului ROI pentru proiectele de implementare a soluţiilor software menite să aducă valoare adaugată companiilor.

Reprezentantul Demand Solutions, Keith Thaulow, a abordat teme precum: managementul prognozării vânzărilor, planificarea aprovizionarii, programarea productiei, optimizarea stocurilor şi creşterea gradului de retenţie a clienţilor prin utilizarea de soluţii specializate.

Erdwin van Turenhout, a susţinut eficientizarea activităţilor logistice prin implementarea tehnologiilor de ultimă generaţie în domeniul colectării automate de date.

Au urmat trecerea în revistă a soluţiei de pick-by-voice Vocollect, realizată de Mathias Golz, Senior Business Consultant CEE şi evidenţierea posibilităţilor de creştere a randamentului şi productivităţii prin implementarea metodologiilor Lean Six Sigma realizată de Dan Marius, Senior Consultant în domeniu.

Despre APTUS Software

APTUS Software îmbină pasiunea cu cele mai noi tehnologii pentru a construi soluţii software specifice şi personalizate, potrivite fiecărui client în parte.

Compania a reuşit să-şi creeze un bun renume pe piaţa IT&C din România prin soluţiile şi serviciile de calitate premium pe care le oferă, bazându-se pe un nivel tehnic ridicat în toate domeniile de expertiză şi pe un neobosit pact cu calitatea.

APTUS Software propune soluţii software inovatoare şi accesibile, ce îmbunătăţesc procesele IT, reduc costurile din companii, cresc eficienţa şi permit evoluţia pozitivă a relaţiilor cu partenerii şi clienţii. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.