CTP lansează Premium Business Units

CTP lansează un nou produs pentru piața locală: Premium Business Units. Aceste unități multifuncționale combină spațiul pentru birou, producție, depozitare și showroom, într-unul singur.

Cu suprafețe între 1.000 și 3.000 mp, ele se adresează nevoilor companiilor care doresc să își optimizeze fluxurile și să își crească afacerile. Adaptate pentru a răspunde nevoilor fiecărei companii, acestea sunt adresate antreprenorilor care se află în prezent în clădiri învechite sau improprii și doresc să optimizeze și să-și îmbunătățească imaginea și rezultatele.

Din această perspectivă, PBU (Premium Business Units) sunt locul unde pot fi oferite clienților și angajaților un ambient premium, complet securizat, autorizat și personalizat corespunzător.

De asemenea, pe măsură ce comunitățile devin mai importante, orice afacere de succes are nevoie să se integreze într-o comunitate unde vecinii cooperează.

„Am creat deja o comunitate de afaceri aici și credem că este pregătită să întâmpine noi proprietari de afaceri și antreprenori care până acum nu concepeau că ar putea să aibă un astfel de spațiu multifuncțional înainte”, a declarat Remon Vos, CEO-ul CTP.

Parcul este situat foarte aproape de șoseaua de centură a Bucureștiului și are acces excelent la autostrada A1, oferind un traseu rapid către restul țării și legând Bucureștiul cu Ungaria și restul Europei. Este unul dintre cele mai importante hub-uri logistice din vestul Bucureștiului, cu toată infrastructura și utilitățile disponibile, cu o vizibilitate bună și acces facil la vehicule mari de transport și nu departe de aglomerarea urbană din Militari.

„Acestea sunt spații mici la standarde ridicate, cu unități cuprinse între 1.000 și 3.000 mp. Toate unitățile sunt recent construite, de înaltă calitate oferind consum redus de energie și confort maxim. Credem că afacerile mici, companiile de producție, laboratoarele de cercetare etc. – genul de companii care au nevoie de spații relativ reduse – merită să își dezvolte activitatea în facilități adecvate, care îi ajută să mențină costurile cu utilitățile sub control și să atragă o forță de muncă de calitate. Aceste unități permit chiriașilor noștri să se concentreze pe activitățile lor de bază și să lase în grija noastră gestionarea spațiului., a explicat Ana Dumitrache, Country Head a CTP România.

Până acum, produsul a fost foarte bine primit, iar CTP se află în prezent în discuții avansate cu o serie de chiriași care se gândesc să se mute în noile spații. Există deocamdată o singură clădire dedicată acestui nou produs și va fi închiriată în ordinea cererilor. Deși există un număr limitat de unități de acest tip, CTP este un jucător de piață agil și și sunt deja alte clădiri pregătite pentru a fi lansate și personalizate pentru afaceri care promit.

Despre CTP

CTP este un dezvoltator și gestionar imobiliar comercial cu servicii complete, specializat în livrarea și gestionarea parcurilor de afaceri de înaltă tehnologie construite la comandă pentru companii lider care realizează investiții strategice în operațiuni noi sau extinse în Europa Centrală. CTP este proprietarul rețelei CTPark, cel mai mare sistem integrat de parcuri de afaceri premium din Europa Centrală și de Est, cu 5,4 milioane mp de proprietăți din clasa A în peste 90 de locații strategice.

În România, CTP este cel mai important dezvoltator de depozite și manager, cu o GLA de peste 1.000.000 mp de depozite de clasa A răspândite în 10 orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta .

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.