Cu un pas in fata pietei

Doua companii cunoscute si o actiune de integrare de servicii. Altfel spus, o oferta complexa adaptata la o piata care cauta astazi mai mult decat oricand solutii optime pe fiecare segment in parte. Atunci cand castiga dintr-un foc un furnizor care promoveaza solutii de reducere a costului cu carburantul si unul care ofera service de calitate la preturi atractive, clientul nu poate fi decat multumit. Mai ales daca primeste si ceva in plus.

Auto Schunn si Oscar Downstream au anuntat in luna septembrie, la Arad, demararea unui parteneriat menit sa aduca beneficii substantiale actualilor si viitorilor clienti ai celor doua companii. Este vorba despre prezentarea in comun a unor pachete complete privind distributia de carburant prin intermediul statiilor de incinta si de service. La care se adauga si comercializarea de vehicule de calitate.

Service fara batai de cap

„Suntem 24 de ore din 24 la dispozitia clientilor. Acest lucru este o realitate“, a afirmat Elena Kovacs, director general al Auto Schunn, centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz. Compania reprezinta, de asemenea, marcile Chrysler, Jeep, Dodge, Smart, Bosch, Mitsubishi Fuso si EvoBus, dispunand de locatii in Arad, Deva, Sibiu si Suceava. Oferta de service Auto Schunn include reparatii, garantii, tunning si interventii dupa accidente, serviciu clienti, inspectie tehnica periodica, echiparea cu instalatii de gaz (LPG), verificarea defectelor si diagnoza cu aparatul Star Diagnosis, montarea filtrelor de particule si testarea si reglarea farurilor. La acestea, se adauga vanzarea si montarea sistemelor de navigatie precum si a instalatiilor audio, anvelope, roti complete, oferta diversificata de jante din toate categoriile de pret, echiparea cu instalatii de climatizare stationare, echiparea cu tahografe si limitatoare, verificarea acestora, verificare tehnica, service 24 h din 24.

Pe segmentul de service pentru remorci, semiremorci, autospeciale si autobuze, Auto Schunn ofera reparatii de orice natura, redresarea caroseriilor si sasiurilor cu instalatia Celette, serviciu clienti, pregatirea autovehiculelor si repunere in functiune dupa accidente. În vopsitorie, pot fi vopsite parti, subcomponente sau chiar autovehicule intregi, indiferent de tipul acestora. În paralel, se pot remedia defecte ale caroseriei oferindu-se servicii de tinichigerie, fiind efectuate vopsiri speciale si putand fi realizata, la cererea clientului, remodelarea designului. Pe segmentul de service, Auto Schunn are o oferta speciala pentru posesorii de autovehicule Mercedes-Benz, care beneficiaza, dupa ce vehiculul implineste 4 ani, de un discount de 5% la manopera pentru fiecare an in plus.

„Clientii nostri pot face economii importante apeland la pachetele speciale de service“, a subliniat Elena Kovacs, mentionand ca foarte importanta este calitatea personalului, firma investind sume importante in acest sens.

Motorina la pretul corect

Daca Auto Schunn pune la bataie pachete cel putin interesante din punctul de vedere al raportului calitate-pret pe segmentele de service si achizitie de autovehicule, Oscar Downstream completeaza oferta printr-un pachet complet de servicii de alimentare cu carburant prin intermediul statiilor de incinta Dieselpoint. Avantajele se pot rezuma in cateva caracteristici de baza: combustibil de o calitate constanta, la costuri mai mici, in conditii de control al consumului. Potrivit lui Florin Cordis, director de marketing al Oscar Downstream, compania este cel mai mare importator roman de motorina, achizitionand carburantul prin intermediul celor mai importanti traderi de pe bursele internationale, fapt care garanteaza calitatea produsului.

Oscar Downstream furnizeaza gratuit statia de incinta si suportul informatic din spatele ei, orice defectiune fiind rezolvata tot gratuit in termen de 24 de ore de la sesizarea ei. „Compania dispune de 5 depozite amplasate strategic in tara si de o flota de 19 cisterne dotate cu instrumente de control moderne. În acest fel, livrarea carburantului se face in maximum 48 de ore de la emiterea comenzii si confirmarea acesteia, in conditii de transparenta privind cantitatea si calitatea carburantului cu care este alimentata statia de incinta“, a explicat Florin Cordis. Pe de alta parte, pentru ca statia este amplasata la sediul firmei, controlul alimentarilor poate fi mult mai eficient. Lucrurile devin chiar mai usor de gestionat datorita softurilor cu care sunt echipate statiile de incinta. Acestea sunt disponibile in doua variante, Fuel Management si Top Fuel Management, indicate pana la 120 si respectiv 999 utilizatori.

Clientul stie in acest fel cine a alimentat si cand, beneficiind de rapoarte in timp real.

Datele se transmit prin cablu in calculator sau prin intermediul unui stick USB, in cazul primei variante, ori prin GPRS in cazul celei de-a doua. „Datorita acestor solutii, care permit un control strict al consumurilor, firma obtine o reducere de aproximativ 15% a costurilor cu carburantul“, a subliniat Florin Cordis, concluzionand ca Oscar Downstream se pliaza pe nevoile fiecarui client in parte, oferind inclusiv termene de plata avantajoase, finantare si consultanta partenerilor sai.

„Ne-am redus consumul de combustibil cu 20-30%“

„Dupa ce am apelat la solutia de alimentare cu motorina oferita de Oscar Downstream, ne-am redus consumul de combustibil cu 20-30%“, a declarat Viorel Roman, directorul companiei Best Agregate. Societatea detine trei basculante si 8 utilaje care functioneaza in regim de balastiera. „Oscar Downstream ne-a oferit posibilitatea sa tinem evidenta consumului de motorina, pentru ca pompa este la noi in curte. În plus, pompele sunt contorizate, motiv pentru care totul poate fi usor verificat, iar calitatea motorinei este una foarte buna si nu fluctueaza“, a precizat directorul Best Agregate.

 

Meda BORCESCU

meda.borcescu@ziuacargo.ro

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBROSHUIS la el acasa
Articolul următorProfesorul din bord

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.