Dacia a scos pozele cu Dokker si Dokker VAN

Dacia a facut publice imaginile celor doua noi modele pe care le va lansa in 2012: un vehicul de persoane, Dokker, si unul comercial, Dokker VAN (in imagine). Numele este derivat din cuvantul “dockworker” din limba engleza, cu referire la muncitorii care asigura incarcarea si descarcarea navelor intr-un port. Masinile sunt fabricate, la fel ca Lodgy, la uzina din Maroc, si vor fi aduse in Romania in al doilea semestru.

“Dokker este un vehicul cu 5 locuri, practic si polivalent, disponibil cu una sau doua usi laterale culisante. Dispunand de un portbagaj generos si oferind o modularitate intuitiva, Dacia Dokker este perfect adaptata clientilor care isi doresc un vehicul cu posibilitati multiple de utilizare, care sa asigure atat o calatorie in conditii de confort pentru 5 adulti, cat si transportul, la nevoie, a unor obiecte voluminoase”, anunta Dacia.

Versiunea utilitara, Dokker VAN, raspunde asteptarilor unei clientele alcatuite cu precadere din intreprinzatori si societati comerciale. Fiabil si robust, Dokker VAN asigura un volum de incarcare la cel mai bun nivel din segment, in conditiile unui consum scazut, potrivit constructorului auto.

Lansarea celor doua noi modele in Romania este prevazuta in semestrul al doilea al acestui an, iar detalii suplimentare cu privire la Dokker si Dokker VAN vor fi comunicate la momentul respectiv, precizeaza Dacia intr-un comunicat de presa. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.