Dan Şova şi-a falsificat CV-ul: El nu a obţinut titlul de Master la London School of Economics

Dan Sova (PSD), ministrul Delegat pentru relatia cu Parlamentul, este acuzat în ziarul PUTEREA că şi-a falsificat CV-ul publicat pe site-ul Universităţii din Bucureşti, unde predă la catedra Facultăţii de Drept. El s-a înnobilat cu titlul de Master în Drept Fiscal pe care susţine că l-a obţinut la London School of Economics (LSE), în anul 2007. După demascare, Şova şi-a curăţat CV-ul. Un pas înainte.

În răspunsul oficial al reprezentantului renumitei universităţi britanice, London School of Economics and Political Science, oferit la solicitarea ziarului PUTEREA, se arată negru pe alb că Dan Şova a păcălit atât conducerea Universităţii din Bucureşti, cât şi opinia publică.

“Am căutat cu mare atenţie în arhivele noastre şi nu am găsit nicio menţiune care să ateste că Dan Coman Şova a obţinut un LLM in Taxation (titlul de Master în Drept Fiscal) de la LSE”, precizează reprezentanţii reputatei universităţi.

“Fiind vorba despre un senator al României şi un ministru al Executivului Ponta, am solicitat reprezentanţilor LES să mai caute în arhive, că poate, totuşi, Dan Coman Şova are vreo legătură cu renumita şcoală londoneză”, precizează PUTEREA, arătând că, luni, a primit un răspuns detaliat, aşa cum rezultă din e-mailul semnat de Directorul Adjunct LSE Press Office, Jessica Winterstein:

“Dan Coman Şova este în acest moment student la LSE, urmând cursurile pentru obţinerea unui MSc în Politics and Government in the EU, în calitate de student part-time începând din 2011. Datele noastre arată că domnul Şova a început un MSc în Drept şi Contabilitate în 2006, înainte de a se transfera la cursurile pentru un LLM in Taxation (Master în Drept Fiscal) în 2007”. (M.S.)

1 COMENTARIU

  1. Fumoasa abordare totusi cred ca sunt inca multe de sups. Oricum imi pare bine ca a fost abordat acest subiect. O sa marchez aceata pagina pentru a reveni mai tarziu, trebuie analizata

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.